Ovan ce dobiti ono sto zeli, Lav donosi bitnu odluku, Raku nece biti lako…

Ovan ce dobiti ono sto zeli, Lav donosi bitnu odluku, Raku nece biti lako…

11. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da konacno dobijete sve ono sto ste zeleli. Bice da su vase zelje satkane od jednog lika koji vas jako zanima.Sledi vam susret oci u oci, nakon toliko cekanja.Vase vreme ce stati, jer cete oboje u drugima naci nesto posebno!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Uzaludno se borite za jednu vagu, nikako da vam pridje, niti uputi pogled.Zasto cekate tako dugo i uzaludno? Okrenite se nekome ko vas odavno posmatra, i ceka da ga osmotrite i shvatite da je vredan i da ce biti deo vaseg zivota!

 

BLIZANCI

Vi ste zaljubljive prirode, ali vam slede neke velike promene. Osob koju cete slucajno sresti, postace sastavni deo vaseg zivota. Vreme je da se urade neke osnovne stvari i da shvatite sta je najvaznije.

 

RAK

Birate put koji ce biti laksi za vase srce, kako bi ono bilo postedjeno. Za rad i sve obaveze koje imate i koje vas cekaju, necete ni ad komentarisete. Vreme je da se okrenete lepsim stvarima, kako biste manje patili.Za vas je bilo tesko, i nece vam biti lako  da prebrodite neke stvari.

 

LAV

Ubedjeni ste da ste uradili pogresne korake, ali nema nazad! Vreme je za neka pomirenja, sa nekim, necim, ili tek sa sobom. Za sada je potrebno da ste u miru sa sobom i da znate sta vam je ciniti.Vreme je da donesete bitnu odluku i krenete dalje.

 

DEVICA

Vi vec koristite priliku da podjete na odmor i da ovo bude dugo zeljeni plan. Ranije ste isli mnogo kasnije, ali sada je konacno stigao umor. Nadate se lepom odmoru, ali se ne nadate iznenadjenju. Za vas, vrlo prijatnom!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2