Do KRAJA JUNA,osobe rodjene u ovom znaku imace NAJVISE SRECE!

Do KRAJA JUNA,osobe rodjene u ovom znaku imace NAJVISE SRECE!

12. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Osobe poput vas uvek idu sporim, ali vrlo sigurnim putem. Znate svoje ciljeve i oni su uvek  na kraju krajeva, ostvarljivi.Ma kako o vama mislili da ste naivni, vi mudro pratite sve oko sebe. I svoju cete sansu iskoristiti.

 

BIK

U nekim cete stvarima da premasite i samoga sebe. Vreme je da se srede vase situacije u kojima  niste davali osecaj da marite za nih. Sada marite jer znate i sta biste hteli, a i svesni ste onoga sto morate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ljubav vam ostaje na poslednem mestu i kako god da se osecate, ne ide vam u prilog.Ako ste zanemarili partnera i svoje srce pustili da  samuje, bice na stetu i vama. Vreme je da se posvetite precim stvarima.

 

RAK

Kada volite, uvek to cinite iz ciste i iskrene ljubavi, a ne radi interesa.Vazna su vam osecanja iz srca, i to sto vam srce sapuce. Ono sto partner ima, novac, stan i kola, vas to ne zanima. Zalud kule i gradovi, ako nema ljubavi i uzajamnog postovanja. Ljubav se ne kupuje!

 

LAV

Vreme je da imate srece sa osobom do koje vam je stalo.Zato se pocnite ponasati onako kako i osecate.Vreme je da budete i  srecni i zadovoljni, a ono upravo nastaje. Iskoristite ga radi emotivne srece.

 

DEVICA

Niste neko ko je rodjen u ovom mesecu, ali cete u njemu imati najvise srece. Zaista cete imati  srece u ljubavi, ali i mimo emotivnog polja.Kao da vam je sve procvetalo, tako ce da vam krene, pa imate razlog da slavite!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2