Cuda su moguca:Jednom zodijaku fatalni SUSRET, drugome RASKID, a evo ko mora o svemu da RAZMISLI…

Cuda su moguca:Jednom zodijaku fatalni SUSRET, drugome RASKID, a evo ko mora o svemu da RAZMISLI…

13. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se  ocekuje vise a vi nikako da to i shvatite.Mada cinite sve sto je do vas, vas partner ocekuje  nesto konkretno. Vreme je da se srede  vasi koraci koji su dosta stidljivi.  Pokazite sta mozete i sta sta zelite!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vi ste jako   sramezljivi, a vas partner sumnja u vasu odanost. Narednih dana ce vas cesto kontrolisati i vase srce ce vas upozoravati.   Umesto da otkrijete sta osecate, vi cete se osecati povredjeno zbog nepoverenja partnera.

 

BLIZANCI

Osecate se ugrozenim jer vasa emotivna veza je dosta slaba. Mada oboje cutite o tome, ipak ni jedno nista ne preduzimate da bude bolja i jaca. Od vas se ocekuje  da budete iskreni i da vidite sta sledi. Mozda ce raskid da bude jedino ispravno resenje.

 

RAK

Mozda su ovi dani pravo vreme da razmislite  sta cete i kako dalje. Vasa situacija je nekako nesigurna, drasticno se menja iz dana u dan. Morate dobro  da promislite sta je za vas najbolje i koje je resenje najpametnije.

 

LAV

Sledi veliki susret, onaj koji zovu fatalni! Verujte da se desava samo jednom u zivotu i samo retkima, a vi ste jedan od tih  retkih. Vreme ljubavi sledi i bicete jako  zadovoljni, ispunjeni i srecni. Za vas slede dani ljubavi.

 

DEVICA

Srce vam kuca kao  nikada i sada je vreme da se okrenete jednom raku. On ce vas terati da se radujete  i da se okrecete samo u njegovom smeru.Kad ljubav zakuca u srcu, jasno da zivimo za nju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2