Ovi znaci su  SADA u VEZI, ali im slede ili RASKID ili BRAK!

Ovi znaci su SADA u VEZI, ali im slede ili RASKID ili BRAK!

13. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate mnogo obaveza i vreme je da se srede vase najvaznije. I sami znate sta vam je ciniti, pa pokusajte da se  vodite prioritetima.  Morate malo paznje da obratite na partnera.  Deluje kao da ga svesno  zapostavljate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vase ce se emocije morati da svedu na odredjen nivo, bas kao i vasi planovi.To sto se ponasate rezervisano sa partnerom, ne daje vam pravo da ga zavlacite dalje u vezu.Ili ste sa njim , ili niste, opredelite se!

 

STRELAC

Trenutno cete se zagledati u jednu osobu koja ce da zauzme sva vasa interesovanja. Bicete toliko posveceni, da necete znati sta se dalje zbiva oko vas. Mozda izvucete neku korist  za sebe licno, jer se okrecu stvari na vasu stranu.

 

JARAC

Srecni cete biti sa osobom koja vas odavno sledi, ali koju jos niste primetili.Srce vam kuca  znatizeljom  koja ce zaista biti ispunjena.Treba vam samo jedan korak da se odazovete  i da budete  bezbrizni i srecni.

 

VODOLIJA

Morate pustiti  na volju jednoj osobi, a da vam to nece biti milo. Niste od onih koji lako priznaju poraz.To sto cete drugome udovoljavati a mimo svoje volje, za vas je svakako poraz.Probajte gledati malo sa strane.

 

RIBE

Vreme je da se dese neke ljubavne promene.Za divno cudo, vama ce taman trebati  da se malo  opustite, razmislite i ne idete glavom kroz zid.  Mogucnost jednog slucajnog susreta, promenice bas sve!Moguc  fatalni susret i pogledi dva para ociju, pitace se kako se do sada nisu srela?

Stranice: 1 2