Pred OVIM znacima su SUZE jer ce SAZNATI za PREVARU VOLJENE osobe!

Pred OVIM znacima su SUZE jer ce SAZNATI za PREVARU VOLJENE osobe!

14. lipnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste zodijak koji se je uvijek molio za svoju ljubavnu srecu, i sa osobom sa kojom ste sada nadate se da ste je i pronasli. Vi ste sretni i ne dozvoljavate da vam bilo ko rusi tu srecu, jer dovoljno dugo ste se za nju borili. Vama je ljubav uvijek bila na prvom mjestu, jer vi za ljubav zivite.

Vazite za zodijaka koji se uvijek vodi samo iskrenoscu i istinom.

Vama je jako bitno da imate povjerenje u svoje voljeno bice, jer vi sa lazima ne zelite da zivite. Ovog ljeta vi cete saznati da vas partner nije bio iskren prema vama . Tokom ljeta doci cete do jednog saznanja koje ce vam slomiti srce.

Vas partner ce vam priznati za prevaru, i vi cete biti skrhani bolom.

Necete moci vjerovati da bi ljubav u koju toliko vjerujete tako nesto mogla uciniti. Ali nazalost istina ce biti  drugacija i vi cete se morati pomiriti sa slomljenim srcem. Necete oprostiti, jer vi ne dozvoljavate da se sa vasim osjecanjima bilo ko igra. Vi ste zodijak koji uvijek zeli samo srecu, ali ovaj put cete morati da se suocite sa velikom tugom.

Slomljeno srce ce vas pratiti dugi, jer sa tom osobom ste imali velike planove.

Ali sudbina ima svoje planove, i donosi vam raskid sa osobom koju ste voljeli najvise na svijetu. Pred vama je jedno tuzno ljeto, ali vi cete pronaci snage da uz svega izadjete samo jaci.

Stranice: 1 2