Vreme je da se NEKOME DESI LJUBAV:Saznajte sta ce DONETI SLEDECA SEDMICA na polju LJUBAVI!

Vreme je da se NEKOME DESI LJUBAV:Saznajte sta ce DONETI SLEDECA SEDMICA na polju LJUBAVI!

15. lipnja 2023. 0 By Lala

Svakom znaku Zodijaka, evo šta sledeća sedmica donosi na polju ljubavi.

 

Ovan (21. mart – 19. april):

U ovoj sedmici, Ovnovi će se osećati vrlo strastveno i energično kada je ljubav u pitanju. Mogu se očekivati uzbuđenja i nova romantična iskustva. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga posebnog, dok će oni u vezi osetiti jaku povezanost sa svojim partnerom.

 

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi će ove sedmice biti fokusirani na stabilnost i sigurnost u ljubavnom životu. Ako ste slobodni, mogli biste se povezati s nekim ko deli iste vrednosti i interese kao i vi. Parovi mogu očekivati mirne trenutke i dublje emocionalno povezivanje.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci će ove sedmice biti u svom elementu kada je reč o komunikaciji i društvenim vezama. Može se očekivati ​​mnogo zabave, razgovora i flerta. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga zanimljivog preko prijatelja ili društvenih mreža. Parovi će se uživeti u duboke razgovore.

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Rakovi će osetiti duboku emocionalnu vezu ove sedmice. Ako ste slobodni, mogli biste se povezati s nekim ko razume vašu osetljivu stranu. Parovi će osetiti još veću povezanost s partnerom i možda planirati nešto romantično zajedno.

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi će ovog sedmičnog biti u centru pažnje i privlačiti će puno romantike. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga ko vas očarava svojom harizmom. Parovi će uživati u romantičnim izlascima i raznim gestovima ljubavi.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device će ove sedmice biti praktične i analitične u ljubavi. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga ko vas intelektualno privlači. Parovi će biti usredsređeni na zajedničke ciljeve i rešavanje problema. To i jeste kljuc svake veze i resenje svakog problema.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage će uživati ​​u harmoniji i ravnoteži u ljubavi ove sedmice. Ako ste slobodni, možete privući nekoga ko je estetski privlačan i ima dobar smisao za umetnost. Parovi će uživati ​​u romantičnim večerima i planiranju zajedničke budućnosti.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije će osetiti intenzivne emotivne vibracije ove sedmice. Ako ste slobodni, možete biti privučeni nekim tajanstvenim i intrigantnim osobama. Parovi će doživeti duboko povezivanje i strastvene trenutke.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će biti avanturistički raspoloženi i spremni da istraže nove ljubavne horizonte. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga tokom putovanja ili učenja. Parovi će razmišljati o zajedničkim avanturama i širenju svojih horizonta.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi će ove sedmice biti fokusirani na ozbiljnost i postizanje ciljeva u ljubavi. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga ko deli vaše ambicije i želi ostvariti nešto veliko. Parovi će raditi na jačanju poverenja i izgradnji stabilnosti.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije će osetiti snažnu potrebu za slobodom i originalnošću u ljubavi ove sedmice. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga ko je nekonvencionalan i jedinstven. Parovi će se fokusirati na međusobno razumevanje i podršku.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe će biti posebno intuitivne i romantične ove sedmice. Ako ste slobodni, možda ćete se povezati sa nekim ko razume vašu emotivnu dubinu. Parovi će se fokusirati na duhovno povezivanje i razumevanje jedni drugih.

Neka vam sledeća sedmica donese obilje ljubavi i sreće!