Necije SRCE ce PUCI na STOTINU DELICA jer ce shvatiti da NIJE VOLJEN – evo cija ce VEZA DOZIVETI svoj KRAJ!

Necije SRCE ce PUCI na STOTINU DELICA jer ce shvatiti da NIJE VOLJEN – evo cija ce VEZA DOZIVETI svoj KRAJ!

16. lipnja 2023. 0 By Maja

DJEVICA

Uvijek si vjerovao u veliku ljubav, jer ti si zodijak koji se je samo ljubavlju kroz svoj zivot vodio. Jako ti je bitno da na svojoj strani imas osobu kojoj mozes slijepo vjerovati. Povjerenje je za tebe od velikog znacaja i ljubav bez povjerenja tebi ne znaci nista.

Prema voljenoj osobi si uvijek iskren i istu tu iskrenost ocekujes zauzvrat.

Ti ma koliko volio, nikada neces dozvoliti da se neko igra sa tvojim osjecanjima. Uskoro ce se voljena osoba usuditi da se upravo sa tim iskrenim osjecanjima poigra.

Iskrenost i povjerenje koji su do sada vladali u tvojoj vezi ce biti sruseni. Jedno saznanje ce mnogo toga da promjeni, ali to saznanje ce ti slomiti srce kao nista do sada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Tvoj partner ti otkriva jednu veliku tajnu koja ce ti slomiti srce.Nije ti voljena osoba uvijek bila vjerna i to ce ti iskreno priznati.

Mada zivis za ljubav i istinu, ta istina cete natjerati da doneses jednu vaznu odluku. Radskid neces zeljeti zaobici, jer ti preko tako necega u svom zivotu ne mozes da predjes.

Tesko ce ti pasti da okrenes ledja osobi koju mnogo volis, ali sa tvojim osjecanjima nema igre. Pred tobom je jedan tezak period u kojem ces morati da se suocis sa velikom ljubavnom boli.

Stranice: 1 2