Ovi znaci ce dobiti  sansu da se obogate, pruza im se NEVEROVATNA POSLOVNA PONUDA!

Ovi znaci ce dobiti sansu da se obogate, pruza im se NEVEROVATNA POSLOVNA PONUDA!

18. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Mada se ponasate  neoptereceno, ipak se brinete. Niste bas sa parama, a preko su vam potrebne. Ovih dana cete imati velike izdatke i vreme je da se pokazete. Niste sigurni sta cete i kako, a neko resenje morate naci!

 

BIK

Vec ste jako nervozni jer vam se novcanik otanjio. Kod vas je uvek lose, jer i kada imate, vi ne znate sa novcem. Kada imate vi, imaju svi, i to vam nije dobro.Vi kada imate najvise. najvise morate i stedeti.Bicete u  situaciji bankrota.

 

BLIZANCI

Imate uvek negde skriveno, a ponasate se kao da nemate. Mozda je to dobro sa jedne strane, jer cete uvek osvetleti obraz. Cak i na iznenadne troskove. Jedino sto nije kako treba, jeste vase jadikovanje kako nemate.

 

RAK

Mada ste stedisa, za ove dane niste mogli nista da ustedite.  Trebace vam neke neophodne stvari, ali cete  oskudevati. Vreme je da pokazete   da ste zasluzili bar malu pozajmicu. Trebace vam samo do sledeceg primanja.

 

LAV

Pruza vam se neverovatna poslovna ponuda i vreme je da je prihvatite. Onako u prici, bez mnogo planiranja i bez  odlaganja. U njoj vidite sansu za buduce uspehe, i vreme je da se oni i vide u skorije vreme.

 

DEVICA

Necete se zaliti, ali necete ni svima da se hvalite. Vase finansije su samo rezultat vaseg rada, odricanja i vaseg truda.Tako cete ove dane da  cekate jaki i ne brinete se ni za troskove, niti neplanske izdatke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2