Pocela je NOVA SEDMICA, i evo sta nam sledi u OVOJ JUNSKOJ SEDMICI… Sreca sledi jednom znaku!

Pocela je NOVA SEDMICA, i evo sta nam sledi u OVOJ JUNSKOJ SEDMICI… Sreca sledi jednom znaku!

18. lipnja 2023. 0 By Lala

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ova nedelja donosi vam povećanu komunikaciju i interakciju s ljudima oko vas. Imate priliku da razvijete nove ideje i projekte, posebno u oblasti karijere. Budite diplomatični u svojim odnosima i izbegavajte konflikte. Vreme je da postavite jasne ciljeve i radite na ostvarenju svojih ambicija.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ova nedelja će biti važna za vaše finansijske planove i materijalnu sigurnost. Imate priliku da poboljšate svoj finansijski status, ali budite oprezni s novčanim transakcijama. Budite strpljivi u ljubavnim odnosima i pokažite razumevanje prema partneru. Takođe, vodite računa o svom zdravlju.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Ova nedelja će biti fokusirana na vas i vaš lični razvoj. Imate priliku da proširite svoje znanje i horizonte, bilo kroz putovanja ili edukaciju. Budite hrabri i istražujte nove mogućnosti. Ovo je takođe dobar period za razmenu ideja s drugima i pronalaženje podrške u svom okruženju.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Ova nedelja donosi vam fokus na vaše društvene veze i mrežu kontakata. Iskoristite svoje komunikacijske veštine i izgradite korisne veze u poslovnom okruženju. Budite otvoreni za saradnju i timski rad. Važno je postaviti jasne ciljeve i usmeriti svoju energiju ka ostvarenju tih ciljeva.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ova nedelja donosi vam fokus na karijeru i postizanje profesionalnih ciljeva. Iskoristite ovaj period da napredujete u svojoj oblasti i pokažete svoje talente. Budite inovativni i originalni u svojim pristupima. Važno je pronaći ravnotežu između poslovnih i ličnih obaveza.

 

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ova nedelja će biti fokusirana na vašu duhovnost i lični rast. Posvetite se meditaciji, introspekciji i duhovnim praksama koje vam donose mir i ravnotežu. Budite pažljivi prema svojim emocionalnim potrebama i negujte svoje odnose s voljenima. Ovo je takođe dobar period za kreativno izražavanje i umetnost.

 

Stranice: 1 2