Zvezde se igraju, evo sta vam sledi na POLJU LJUBAVI do KRAJA SEDMICE-prognoza za sve znakove!

Zvezde se igraju, evo sta vam sledi na POLJU LJUBAVI do KRAJA SEDMICE-prognoza za sve znakove!

18. lipnja 2023. 0 By Lala

 Uvek je važno slediti svoju intuiciju i donositi odluke koje su najbolje za vas. Evo nedeljnog ljubavnog horoskopa za sve znakove.

 

Ovan

Ovog tjedna, ljubavni život Ovnova bit će usmeren na avanturu i uzbuđenje. Možete upoznati nekoga s kim ćete osetiti snažnu hemiju. Bilo da ste u vezi ili slobodni, ovo je vreme za isprobavanje novih stvari i uživanje u strastvenim trenucima.

 

Bik

Bikovi mogu očekivati stabilnost i sigurnost u ljubavi ovog tjedna. Ako ste u vezi, možete se osjećati blisko sa svojim partnerom i uživati u mirnim trenucima zajedno. Slobodni Bikovi mogu upoznati nekoga ko je stabilan i pouzdan, ali mogu biti skloni uzdržanosti.

 

Blizanci

Ovog tjedna Blizanci će biti vrlo komunikativni u ljubavi. Ako ste u vezi, izražavajte svoje misli i osjećaje partneru. Slobodni Blizanci mogu upoznati nekoga s kim mogu imati duboke razgovore i intelektualnu povezanost.

 

Rak

Rakovi će ovog tjedna biti vrlo emocionalni u ljubavi. Ako ste u vezi, može doći do dubokih i iskrenih razgovora s partnerom. Slobodni Rakovi mogu se osjećati ranjivo i potrebno je vrijeme za ozdravljenje prije nego što se ponovno otvore novim ljubavnim mogućnostima.

 

Lav

Lavovi mogu očekivati strastvenu i energičnu ljubavnu nedelju. Ako ste u vezi, uživaćete u strastvenim trenucima sa svojim partnerom. Slobodni Lavovi mogu privući puno pažnje i biti okruženi udvaračima, ali možda će biti teško pronaći nekoga tko može pratiti njihovu strast.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device će ovog tjedna biti praktične i analitične u ljubavi. Ako ste u vezi, možete raditi na stvaranju stabilne osnove za svoj odnos. Slobodne Device mogu biti zahtjevne u svom odabiru partnera, alimogu upoznati nekoga tko zadovoljava njihove visoke standarde.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3