SKOLJKA koju izaberes otkriva TAJNU TVOGA ZIVOTA-Jedna je  znak da ti NIJE SUDJENA PRAVA LJUBAV!  Izaberi!

SKOLJKA koju izaberes otkriva TAJNU TVOGA ZIVOTA-Jedna je znak da ti NIJE SUDJENA PRAVA LJUBAV! Izaberi!

19. lipnja 2023. 0 By Lala

SKOLJKA BROJ 2:

Vas izbor je pao n skoljku broj dva, cija roza boja obelezava neznost koju imate u sebi.

Kome cete je poklanjati, da li svima sa kojima budete, ili samo jednoj osobi? Da li vasa dusa cezne za tolikom neznoscu da vam para srce?

Imate li vi nekoga u svome zivotu da vas voli kao sto vi volite njega?

Samo neznost koju imate dajete svima, jer onom pravom jos niste u prilici dati. Vi volite jednu osobu, ali ste jos nesigurni. Imate strah od otvaranja skoljke. Brinete se sta postoji iza  te glatke povrsine, kada zivot pocne sa problemima  i kada pocne da vas melje, kao i sve druge.

Ako upadnete u kolotecinu, bojite se da ljubav ne prestane i ne preraste u naviku. A vi ste nezni, volite i jako i nezno, i zelite istu takvu ljubav da vam se uzvrati.Pokusajte sa trenutnom vezom!

 

SKOLJKA BROJ 3:

Izbor vase skoljke pao je vasa karakterna osecana i osobine.

Vi ste i ponosni i gordi, ali ste i tajanstveni.Nemate strah od sutra, jer imate avanturisticki duh koji vas  gura u nove dane. A oni ocekivano i neocekivano donose vam izborm nude vam se razne prilike i mogucnosti.

Vi ste zaljubljive prirode, pa ne znate gde se okrenuti i kako odluciti. Neki vam se svidjaju, druge volite , ali onaj koga biste hteli, necete da se odate da vam se svidja. Dozvolite da ispita vase tajne, i ponudite mu srce.

Vi cete za njega biti tajnu koju zeli resiti, misterija i magija koja ga privlaci. On za vas gospodin sa lepim manirima, koji ce vas znati voleti i cuvati kao biser iz skoljke.

Stranice: 1 2