Ovi znaci ce TOKOM LJETA saznati ko je osoba  koja ih VARA ili LAZE, i nece im biti lako!

Ovi znaci ce TOKOM LJETA saznati ko je osoba koja ih VARA ili LAZE, i nece im biti lako!

20. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Da ce vam bas biti lako i nece, ali se necete ni zaliti. Vi to niste navikli, i vreme je da pokazete da ste uvek spremni i da ste na visini zadatka. Verujte da cete biti trn u oku mnogima, bas zato sto ste tako sposobni.I sto ce vam sve ici!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecate se snaznim i sposobnim, ali ste dosta tihi i neaktivni. Zato vas drugi gledaju kao manje vrednu osobu. Sada je vreme da pokazete sta cete i sta mislite o daljim planovima. Vec ste spremni da pretrpite svaki udarac.

 

BLIZANCI

Vreme je da se srede vase misli i da znate sta vam je ciniti.Srce ce vam kucati zarom  da radite i ujedno se i provodite. Leto je vase godisnje doba koje  obozavate i  period u kojem ste se rodili. I u kojem cete se i zaljubiti.

 

RAK

Vec ste neko ko je navikao da samo radi i da nema vremena za odmor. Kao i do sada, i ovog cete leta cete mnogo raditi. Ipak cete naci i malo odmora  i vremena za sebe i svoje emocije, koje ce buknuti zbog jedne ribe.

 

LAV

Ne znate sta cete i kuda, a srce vas vuce ka jednoj  lepoj ribi. Ovog puta cete se iskreno zaljubiti, ali u pogresnu osobu. Verujte da  ste potpuno drugaciji oboje i da nemate nikakve slicnosti.Ali kazu da se slicnosti i privlace.

 

DEVICA

Imacete jako razuman stav, ali cete se morati da budete oprezni. Leto ce vam doneti neke nove korake, ali cete morati da pazite sta cinite. Nece biti bas sve kako mislite da mora. Neke promene ce biti vrlo znacajne.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2