Samo baš UPORNI će prepoznati BROJ koji smo SAKRILI za VAS!

Samo baš UPORNI će prepoznati BROJ koji smo SAKRILI za VAS!

20. lipnja 2023. 0 By Maja

Dragi naši, kao što smo obećali na ovoj stranici vam donosimo rešenje sa sakrivenim brojem. Jeste li vi videli isti broj koji smo vam postavili. Kao što vidite nije baš bilo jednostavno, ali nadamo se da je večina vas uspela da otkrije o kojem broju je bila reč. Tražili smo brojeve 090. Nije bili lako , ali vi ste uporni i vredno rešavate naše skrivalice.

Velika je razlika kada sad pogledate na sliku sa rešenjem. Neki od vas su možda odustali od rešavanja jer im je bilo preteško, ali nadamo se da je večina vas bila uporna sve  dok nije pronašla brojeve koje smo tražili. Možda su vas ove mnoge ruže na slici malo zbunile, pa vam je bilo teže da vidite koji broj je bio sakriven. Ali mi volimo izazove i nadamo se da ih volite i vi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Mogli smo vam postaviti neku mnogo lakšu skrivalicu, ali to onda ne bi bilo toliko interesantno. Mi volimo i želimo da se vi zabavite. Nadamo se da vam nismo uzeli previše vremena sa ovom skrivalicom. Koliko vam je bilo potrebno da pronađete brojve koje smo tražili? Pišite nam u komentarima vaš rezultat. Mi se nadamo da ste uživali u ovoj maloj skrivalici, a mi ćemo se i dalje truditi  da vam postavljamo sve bolje i lepše skrivalice i mozgalice.

Stranice: 1 2