Izaberi  MJESEC i saznaj kakvu poruku ti salje: Jedan salje poruku da moras biti oprezan i PAZITI KOME VERUJES!

Izaberi MJESEC i saznaj kakvu poruku ti salje: Jedan salje poruku da moras biti oprezan i PAZITI KOME VERUJES!

21. lipnja 2023. 0 By Maja

MJESEC BROJ 1

Vi ste osoba koja je uvijek vjerovala ljudima, jer vase srce je uvijek bilo samo dobro. Zelite da vjerujete da je svako iskren, i da svako ima dobro srce ali naravno da to nije tako. Mnogo cinite za druge osobe i ne zalite svoje vrijeme ni svoj trud kako bi pomogli drugima. Uvijek ste bili iskren prijatelj, i neko na koga su se drugi uvijek mogli osloniti. Ne moze se reci da ste naivni, ali vase srce je i previse dobro da bi mislilo da vam neko ne misli dobro. Prijatelj ste kakvog neko  samo moze pozeljeti, ali vama nije svako iskren prijatelj. Mjesec kojeg ste izabrali otkriva da sa svojim povjerenjem morate biti oprezni. Jedna osoba koju smatrate svojim velikim prijateljem ce vas izdati i samim tim mnogo povrijediti. Ukoliko ne budete pazili kome vjerujete, vrlo lako se moze desiti da vase srce bude slomljeno.Neko koga smatrate velikim prijateljem ne misli vam dobro, ta osoba je mnogo ljubomorna na vas. To je neko kome ste uvijek slijepo vjerovali, ali vrijeme je da sa svojim povjerenjem prema toj osobi budete oprezni.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sve vase tajne koje ste toj osobi povjerili ce izaci na vidjeno ukoliko sami ne uvidite da vam to nije iskren prijatelj. Pred vama bi mogle biti velike promjene koje ce vam tesko pasti ako svoje srce budete lako poklanjali osobama koje vaseg prijateljstva nisu vrijedne.

Mjesec kojeg ste izabrali otkriva da morate biti oprezni i da uvijek dobro razmislite kome cete se povjeriti. Mozda je i bolje da svoje tajne cuvate samo za sebe jer neko kome mnogo vjerujete bi te tajne mogao iskoristiti protiv vas. Budite oprezni kada su lazni prijatelji u pitanju. Nije ih lako prepoznati, ali pametna ste osoba koja ce znati da uvidi ko joj misli dobro a ko ne.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2