Svako bi zelio da je sa njima, ali oni ce vase srce brzo slomiti! Posebni su,neodoljivi i prelepi!

Svako bi zelio da je sa njima, ali oni ce vase srce brzo slomiti! Posebni su,neodoljivi i prelepi!

21. lipnja 2023. 0 By Maja

Ovo su znaci koje prosto zavolite ali oni su i neko ko ce vase srce brzo slomiti. Prelijepi su i samo tesko ce se vezati za jednu osobu. Ali ko njiihovo srce osvoji, u svom zivotu ih ima zauvijek.

LAV

Osoba rodjena u znaku lava je predivna, neko ko tacno zna sta zeli i neko ko ce u ljubavi cesto da napravi greske koje necete moci oprostiti. Ali lav isto tako zna da zavoli kao malo ko drugi, ali sa njegovim osjecanjima nema igre. Lav je bice koje zna sta zeli, ali  i neko ce vam lako slomiti srce. Ne zbog toga sto vas nece voljeti, vec sto su njegovi principi ponekad tesko za shvatiti. Lav ima svoj ponos kojeg se nikad nece odreci, kada sebi nesto zacrta tako mora biti. Osoba rodjena u znaku lava je predivna i samim tim vrlo dobro zna da za partnera moze imati koga pozeli. Nije sa njim uvijek lako, cesto ce lav da ucini stvari na svoju ruku.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali lav je isto tako osoba koja ce za iskrenu ljubav da ucini sve.

Mnogo je u zivotu razocarenja prosao, samim tim nikad nece dozvoliti da se neko igra sa njegovim srcem. Ali lav ce lako slomiti vase ukoliko vidi da vasa osjecanja prema njemu nisu iskrena. Za ovim znakom se mnogi okrecu kada ga vide, jer on posjeduje harizmu kao malo ko drugi. Cesto mora da bude onako kako on zeli, osoba koja zeli da bude u vezi sa lavom mora da bude spremna na kompromise. Ovaj zodijak je predivan ali isto tako i neko ko ce vam slomiti srce ukoliko ga povrijedite. Samo on zna koliko je u ljubavi patio, zato budite oprezni kada poklanjate srce lavu. On ce vas iskreno voljeti, ali nikad nece dozvoliti da mu prvi slomite srce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2