Tvoja astro prognoza za naredni period:Nekome slede sjajne situacije!

Tvoja astro prognoza za naredni period:Nekome slede sjajne situacije!

21. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da  vi zablistate u punome sjaju. Pokazite svu svoju lepotu, kroz svoju smirenost, i lep nacin komunikacije sa partnerom. Sreca na pomolu, a vi se radujte zbog svega sto sledi.A sledi vam nesto lepo!

 

SKORPIJA

Necete biti razocarani  sto se desavaju neke neobicne stvari. Jedino ce vam biti zao sto necete moci da ucestvujete u nekim sitnim desavanjima, ili da budete njihov deo. Vreme je da se okrenete napred  i gledate na novo sutra.

 

STRELAC

Vreme je da vas pogleda sreca u ljubavi, jer odavno je niste imali. Ono sto je bilo, ostalo je u proslosti i sada je red da se radujete sadasnjosti. Vreme je da budete uporni i da se konacno osetite srecnim.

 

JARAC

Imali ste neke veze, ali to nije bilo nista posebno. Ono sto sledi tek ce da bude pravo, i vreme je da se i vi radujete. Nikada niste osetili ono sto cete sada da osecate kao bezmernu ljubav. I zato cete osecati kao da letite od srece.

 

VODOLIJA

Verujete u nove ljubavi, a stare jos niste preboleli. Prvo se resite proslosti i tek tada krenite u nove dane. pred vama je novi dan koji ce vas povesti ka novim, ali pokazite da ste stavili tacku na sve stzo je bilo!

 

RIBE

Vreme je da budete hrabri i da krenete dalje.Ono sto je bilo, pokazite da je bilo davno i da ste vec i prevazisli. Jedna devica ce vam pokloniti svoju paznju i cekati da joj uzvratite. Zivite u nadi da udjete u ljubavnu bajku sa njome.

Stranice: 1 2