Sve se MIJENJA u ZIVOTU ova tri zodijaka ! TUGA ce biti tako blizu!

Sve se MIJENJA u ZIVOTU ova tri zodijaka ! TUGA ce biti tako blizu!

22. lipnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vama je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu, jer vi za ljubav zivite kao niko drugi. Vjerujete da je ljubav nesto posebno , i da se ne moze mjeriti ni sa cim drugim. Srecu ste pronasli sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi, i ne zelite da dozvolite da bilo ko tu srecu narusi.

Jako vam je bitno da u osobu koju volite imate apsolutno povjerenje, jer bez povjerenja vama ljubav ne znaci nista.

Sreca je nesto za sto ste se vi uvijek borili, jer dugo ste se morali sa raznim razocarenjima susretati. Ipak nadate se da ce ova ljubav koju sada imate trajati vjecno. Vas osjecaj vas vara jer dolazi do velikih promjena u vasem zivotu.

Pred vama je naime jedno saznanje koje ce vm slomiti srce.
Pred vama je jedno saznanje koje ce sve u vasem zivotu da promjeni.

Voljena osoba vam nije vjerna, i to cete vrlo brzo i sami saznati.
Veliko razocarenje vas ocekuje, jer svom partneru ste do sada vjerovali slijepo. Tuga sa kojom cete se morati suociti sigurno vam nece lako pasti.
Proci ce mnogo vremena dok vi budete u stanju da vjerujete u iskrenu ljubav. Desavanja koja su pred vama sve ce da promjene, jer tuga koja dolazi slama vam srce kao nikada do sada.

Sreca u ljubavi vam okrece ledja, mada ste se iskreno nadali da se to nikada nece desiti.

Voljena osoba ce se vrlo brzo zbog svojih postupaka pokajati, ali vi necete moci oprostiti.

Za vas je ljubav uvijek bila nesto posebno, nesto sa cim nema igre.

VAGA

U zadnje vrijeme ste morali da se suocavate sa raznim problemima, ali to vam nije moglo oduzeti snagu da se nastavite dalje boriti. Uvijek ste imali veliko povjerenje u sebe, jer vi ste zodijak koji se bori i kada je najteze.

Na poslovnom polju sreca vam nije bila naklonjena, ali vi niste dozvolili da vas to zaustavi da se borite za svoju srecu.

Vi nikada ne ocekujete da se desi cudo, vec se borite za ono sto vam je bitno. Sreca je vama jako bitna, jer vi niste naucili da vam zivot bilo sta pokloni. Za sve se pokusavate sami izboriti, jer vi se ne oslanjate mnogo na druge.
Ipak sreca vam okrece ledja i cini vasu trenutnu situaciju jos tezom. Veliki izazovi su pred vama , jer na poslovnom polju dolazi do ogromnih promjena.

Slijede vam desavanja koja ce vas mnogo razocarati.

Pred vama su veliki novcani gubici koji ce vam prirediti veliku tugu. Planove koje ste imali morati cete da pomaknete za neki drugi put, jer novcani problemi vam stizu kao nikada do sada.

U periodu koji je pred vama nece vam biti lako. Vas ocekuju iskusenja i veliki problemi sa kojima cete se morati suociti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2