Ovi znaci su U VEZI,ali SUDBINA ce se POIGRATI i SLEDI im RASKID,i SLOMLJENO SRCE!

Ovi znaci su U VEZI,ali SUDBINA ce se POIGRATI i SLEDI im RASKID,i SLOMLJENO SRCE!

22. lipnja 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je slomljeno srce. Sudbina ce se poigrati jer voljena osoba pravi jedan potez koji ce im donijeti samo slomljeno srce.

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek nastojao da ucini sve za svoju ljubavnu srecu. Vi cinite sve kako bi vam na polju ljubavi krenulo na bolje, jer u zadnje vrijeme ljubavna sreca vam i nije toliko naklonjena. Uprkos svemu vi ste neko ko je uvijek znao da se bori za svoju srecu, jer ste misljenja da  se za ljubab ponekad morate borili. Sve u svemu vasa veza je sretna, usponi i padovi su uvijek bili dio vase veze. Vi se nadate samo svojoj velikoj sreci, ali vas ocekuje slomljeno srce, jer vi cete saznati da vam voljena osoba nije bila vjerna. Mnogo ste cinili za osobu koja ce vas hladno izdati. Vama ostaje samo slomljeno srce jer cete  saznati da vas partner vec duze vrijeme ima nekog drugog u svom zivotu. Sve to ce vam jako tesko pasti jer vi cete morati da se suocite sa velikim razocarenjem koje ce vam slomiti srce.

Pred vama su desavanja koja vam samo veliku tugu donose.

Sve ce da se okrene protiv vas jer vi cete saznati da vas osoba koju najvise volite, vise ne voli. Vasa veza ce doci kraju jer vi preko prevare nikada necete preci. Ocekuju vas promjene koje ce vam jako tesko pasti i koje ce vam samo veliku tugu donijeti. Ocekuju vas desavanja koja ce vam donijeti tugu kao nikad do sada. Pred vama su promjene koje ce vam donijeti tugu, ali i napokon vam otvoriti oci. Vi znate da vrijedite mnogo vise i da necete dozvoliti da se neko igra sa vasim emocijama.

 

Nadtavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2