Zvezde imaju planove, moguca su iznenadjenja,ali i slomljena srca.. Vise nista nece biti isto!

Zvezde imaju planove, moguca su iznenadjenja,ali i slomljena srca.. Vise nista nece biti isto!

22. lipnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su desavanja na polju ljubavi koja ce vam samo  dobro donijeti. Velika sreca je pred vama koja ce vam znaciti mnogo jer sve ce da vam krene na bolje. Pred vama je sreca kakvoj se mozda  ni sami niste mogli nadati.

 

BIK

Sve se mijenja  u vasu korist jer napokon cete rijesiti sve probleme sa voljenom osobom koje ste imali. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Vi cete biti samo zadovoljni i sretni.

 

BLIZANCI

Promjene su pred vama koje vam se nece dopasti jer pred vama su nesuglasice sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti.

 

RAK

Velika ljubavna sreca je pred vama jer sa voljenom osobom uspijevate da rijesite mnogo problema koji su vas do sada pratili. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Vrijeme je za veliku ljubav.

 

LAV

Do kraja sedmice sve ce da vam krene onako kako ste vi to zeljeli.  Velika ljubavna sreca je vama napokon naklonjena i sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli. Ocekuju vas promjene koje ce vam samo dobro donijeti jer sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli.

 

DJEVICA

Ljubavna sreca je pred vama koja ce vam znaciti mnogo. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli. Vi cete imati veliku srecu jer cete sa voljenom osobom postici mnogo toga. Sve se odvija u vasu korist.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2