Ono sto PRVO VIDIS na slici otkriva DA  li ti je SUDJENO da u  zivotu DOBIJES ono sto NAJJACE ZELIS…

Ono sto PRVO VIDIS na slici otkriva DA li ti je SUDJENO da u zivotu DOBIJES ono sto NAJJACE ZELIS…

24. lipnja 2023. 0 By Maja

AKO SI PRVO UGLEDAO BUBAMARU:

Nema sumnje u to da je bubamara uvijek bila simbol velike srece. Ipak tebi ta sreca nije uvijek bila naklonjena. Mnogo je razocarenja iza tebe koja ti nisu lako pala. Uvijek si se morao susretati sa desavanjima koja su od tebe zahtijevala mnogo, ali ti se nikada nisi zalio.

Jaka si osoba koja zna da se suoci sa svakim problemom. Znas sto zelis i ne plasis se da ostvaris svoje snove.

Ne polazi ti uvijek za rukom da postignes sto najvise zelis, ali ti neces tako lako odustati. Bubamara koju si ugledao naslutila ti je veliku srecu. Jedna tvoja velika zelja, nesto sto zelis cijelim srcem ce se ostvariti.

Pred tobom su predivna desavanja jer  tvoji snovi ce se ostvariti.

Mozda ce ostvarenje tvog najveceg sna donijeti velike promjene, ali sigurno je da ces ti samo sretan biti. Tvoja najveca zelja ce se ostvariti. Poci ce ti za rukom da svima dokazes da se nikada ne treba odreci svojih snova. Ti si uvijek vjerovao samo u dobro, dobro ce se tebi i vratiti u zivotu.

Cinio si dobra dijela i to sudbina nije zaboravila. Ono sto najvise zelis, ti ces imati jer sreca ce tebi biti i vise nego naklonjena.

Bubamara ti donosi najvecu srecu u tvom zivotu, jer tvoji snovi postaju stvarnost. Mnogo toga ce se u tvom zivotu promjeniti na bolje. Sreca ce ti biti naklonjena kao nikada do sada, ali ti si tu srecu iskreno zasluzio. Ugledao si vjesnika srece, i bubamara ce ti pomoci da se tvoj najveci san ostvari.

Stranice: 1 2