Ovi znaci MORAJU DA SE POMIRE SA ISTINOM: U narednim danima ce shvatiti da ih PARTNER vise NE VOLI!

Ovi znaci MORAJU DA SE POMIRE SA ISTINOM: U narednim danima ce shvatiti da ih PARTNER vise NE VOLI!

24. lipnja 2023. 0 By Maja

JARAC

Vi  ste zodijak koji svoju srecu cesto stavlja na drugo mjesto. Uvijek ste zeljeli da je vasa voljena osoba sretna, a vama cesto kako bude. Vi ste zaista zodijak koji je vrijedan sve ljubavi ovog svijeta, ali i u vasoj vezi postoje problemi sa kojima se morate suocavati.

Vi volite svog partnera, ali pocinjete da imate sumnje  u njegovu vjernost.

Vama je ljubavna sreca jako bitna, ali vi necete dozvoliti da se bilo ko igra sa vasim osjecanjima. Vi cete u narednim danima saznati bolnu istinu koja ce vas  mnogo povrijediti.

Pred vama su velike promjene koje ce vam slomiti srce. Dolazite do saznanja da vas vas partner ne voli,i da vam nije bio vjeran.

To saznanje ce vase srce slomiti i nista vise nece biti kao prije.

Jedan tezak period je pred vama u kojem cete morati da se pomirite sa bolnom istinom. Bice vam tesko, ali vi cete skupiti snage i krenuti dalje.

Pred vama su desavanja koja ce od vas zahtijevati mnogo strpljenja, ali i  mnogoo vjere u sebe.Srce ce vam biti slomljeno, ali vi cete se nadati novoj sreci , jer jedan jarac od ljubavne srece nikada ne odustaje.

Vrijeme je za  velike promjene koje ce vama znaciti mnogo.

Pred vama je vrlo brzo i susret sa osobom koja ce se ispostaviti kao vasa srodna dusa. Vrijeme koje je pred vama tesko ce vam pasti, ali vi cete se za svoju srecu jos da izborite. Nikada ne odustajte, jer za pravu ljubav se vrijedi boriti.

Stranice: 1 2