Ovo su zodijaci koji ce do KRAJA LETA PREVARITI voljenu osobu – OPROSTAJ NECE DOBITI!

Ovo su zodijaci koji ce do KRAJA LETA PREVARITI voljenu osobu – OPROSTAJ NECE DOBITI!

25. lipnja 2023. 0 By Maja

STRIJELAC

Vasa ljubav prema vasem partneru je ogromna. Mnogo se volite i mislite da vas nista  u zivotu ne moze razdvojiti. Veliki trud ulazete u svoju vezu jer vas partner vama zanci sve. Trenutno se cini sve kao savrsena veza kojoj niko ne moze nista.

Vi se volite i nemate namjeru da se ikada razidjete. Imate velike zajednicke planove koje vec duze vrijeme pokusavate da ostvarite.

Jedno putovanje na na jedno predivno mjesto je vas plan i vi cete zajedno taj plan ostvariti. Ali na tom mjestu vi cete upoznati osobu koja ce vas oduseviti i vi necete imati vremena za svog partnera, vec cete se posvetiti novom poznanstvu. Ono sto ne znate je da je  toj osobi stalo samo do prolazne ljetnje veze.

Mada zvuci grubi , vi cete toj osobi biti samo na strani iz dosade. Vas partner  ce vas uhvatiti u zagrljaju te osobe i nista vise nece biti isto.

Pred vama je raskid istog trena i vi cete sa svog putovnja da se vratite kao dvije nepoznate osobe. Vi cete pokusati da opravdate i da umanjite desavanja, ali vas partner vam nece vjerovati nista. Vi cete imati hrabrosti da takvu ljubav stavite na kocku , ali tu igru gubite. Vas parnter pakuje svoje stvari i zauvijek vam govori zbogom

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne mojte se nadati oprostaju, jer oprostaj necete dobiti. Vas partner vas mnogo voli, ali nece preci preko prevare za koju ce saznati.

Previse cete ga povrijediti, i on svoje srce vam nikad vise nece pokloniti. Vase srce ce biti slomljeno i vi cete se morati pomiriti sa dvojom sudbinom da ste igubili najvecu ljubav u svom zivotu.

Stranice: 1 2