Raskid, kraj ljubavi i tuga-ovim znacima zodijaka ce srce biti slomljeno kao nikada ranije!

Raskid, kraj ljubavi i tuga-ovim znacima zodijaka ce srce biti slomljeno kao nikada ranije!

25. lipnja 2023. 0 By Lala

Evo horoskopskog pogleda na tri znaka zodijaka u vezi raskida, kraja ljubavi i tugom. Oni zaista ovog puta moraju biti jaki,jer nemaju drugu opciju…

 

1. Rak (22. jun – 22. jul)

Rakovi će se suočiti s teškim vremenima u vezi raskida ili kraja ljubavi. Osjećaj emotivne povezanosti i sigurnosti koje Rakovi često traže može biti narušen. Ovaj raskid će ih duboko pogoditi, jer će srce biti slomljeno na način koji nikada ranije nisu iskusili. Bit će im potrebno vrijeme da se oporave i ponovno pronađu ravnotežu.

Rakovi su poznati po svojoj dubokoj emotivnoj povezanosti i osjećajnom pristupu ljubavi. Kada se suoče s raskidom ili krajem ljubavi, to ih može emotivno potresti na dubokoj razini. Srce će biti slomljeno, a osjećaj sigurnosti koji su imali u vezi bit će narušen. Rakovi su vrlo intuitivni i osjetljivi, stoga će možda doživjeti jake emocionalne reakcije, uključujući tugu, gubitak i pitanja o vlastitoj vrijednosti. Važno je da Rakovi tijekom ovog vremena obrate pažnju na samonjegu, podršku bliskih prijatelja i obitelji te otvoreni razgovor o svojim osjećajima kako bi mogli zacijeliti svoje slomljeno srce.

 

2. Lav (23. jul – 22. avgust)

Za Lavove, raskid ili kraj ljubavi može biti vrlo dramatičan i intenzivan. Kao vatreni znak, Lavovi su skloni strastvenim emocijama i velikim gestama. Kada dođe do raskida, osjećat će se kao da im srce gori i kao da je njihov svijet srušen. Mogu se suočiti s dubokom tugom i teškoćama u prihvaćanju situacije, ali s vremenom će se ponovno podići i pronaći snagu da nastave dalje.

Lavovi su vatreni i strastveni znakovi, poznati po svom snažnom karakteru i potrebi za ljubavlju i pažnjom. Kada se suoče s raskidom ili krajem ljubavi, njihova veličanstvenost može biti poljuljana. Osjećaju kao da im srce gori i kao da su izgubili svoj sjajni plamen. Lavovi mogu proći kroz intenzivnu fazu tuge, ljutnje ili osjećaja izdaje. No, s vremenom će se ponovno podići, pronaći snagu unutar sebe i obnoviti svoje samopouzdanje. Za Lavove je važno okružiti se podrškom bliskih ljudi i fokusirati se na osobni rast i samoljublje kako bi se oporavili od srca koje je slomljeno.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2