Tokom JULA, ovim znacima sledi PRAVA SRECA: Postace MILJENICI KARME!

Tokom JULA, ovim znacima sledi PRAVA SRECA: Postace MILJENICI KARME!

30. lipnja 2023. 0 By Lala

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Prva sedmica jula donosi vam promene u oblasti putovanja i edukacije. Možete očekivati nove prilike za učenje ili istraživanje novih područja. Ovo je vreme kada trebate doneti odluke o svojim daljim obrazovnim ili putničkim planovima. Budite hrabri i otvoreni za nova iskustva.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Ova sedmica će biti važna za vas u pogledu finansijske stabilnosti i zajedničkih resursa. Možete očekivati promene u oblasti nasleđa, poreza, ili zajedničkih investicija. Budite pažljivi pri donošenju odluka koje se tiču novca i imovine. Konsultujte se s stručnjacima i budite sigurni u svoje izbore.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Prva sedmica jula donosi vam promene u oblasti odnosa i partnerstva. Možete očekivati razvoj u vašim ljubavnim vezama ili poslovnim partnerstvima. Ovo je vreme kada trebate doneti odluke o tome šta vam je zaista važno u vašim odnosima. Budite iskreni prema sebi i prigrlite pozitivne promene.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Ova sedmica će biti važna za vas u pogledu ličnog razvoja i zdravlja. Možete očekivati promene u načinu života i rutini koju sledite. Sada je pravo vreme da donesete odluke koje će vam pomoći da postignete unutrašnju ravnotežu i blagostanje. Budite posvećeni svojim ciljevima i pažljivo planirajte svoje aktivnosti.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Prva sedmica jula donosi vam promene u oblasti kreativnosti i izražavanja. Možete očekivati nove prilike za umetničko izražavanje ili inspiraciju za nove projekte. Ovo je vreme kada trebate doneti odluke koje će podstaći vašu kreativnost i dati vam mogućnost da pokažete svoje talente. Budite otvoreni za nove ideje i eksperimentišite.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ova sedmica će biti važna za vas u pogledu doma, porodice i emotivne sigurnosti. Možete očekivati promene u vašem domaćinstvu ili porodičnim odnosima. Sada je pravo vremeda donesete odluke koje će vam omogućiti da se osećate udobno i sigurno u svom okruženju. Posvetite vreme svojim najbližima i budite otvoreni za promene koje će poboljšati vašu emocionalnu dobrobit.

Stranice: 1 2