Jedan od najtacnijih horoskopa otkriva vam mane i vrline, kao i ono sto necete da priznate!

Jedan od najtacnijih horoskopa otkriva vam mane i vrline, kao i ono sto necete da priznate!

1. srpnja 2023. 0 By Lala

 

VAGA

Ili ste skroz nesigurni u sebe, ili ste  neko ko brzinski donosi odluke. Uvek idete u krajnosti, ali vam nije dobro, sto brzinski donosite odluke. Vase  situacije su jako zahtevne, i zato ubudece budite  neko ko ce malo vise razmisliti, pre nego donese neku odluku.

 

SKORPIJA

Zaista ste i mocni i sposobni, ali  vam cesto nedostaje samopouzdanja. Vi se zapravo krijete iza svoje moci, a cesto ste bas slabi i nezni. U sustini ste jako ljubomorni, ali samo zeto sto za sebe zelite sve naj, najbolje.

 

STRELAC

O vama vlada fama da ste srcelomac, ali biste morali dokazati da ste samo uporni.  Vi jasno idete za svojim ciljevima i dok vam se ne ostvare, vi ih ne pustate. Uporno tragate za necim posebnim i za nekim  ko bi vas voleo takvog kakav jeste.

 

JARAC

Mada ste previse dobri, i vi znate svoj cilj. Kada krenete za njime, uporni ste i nema popustanja dok ne nadjete ono za cime ste tragali.Vase su nade zasnovane na tome da pratite svoje srce, mada se osvrcete i zastajete.

 

VODOLIJA

Mozda ste tvrdoglaviji, vise od svih zodijaka i to je ono sto nikako ne popustate. Morate sebi priznati da cesto niste u pravu, ali niste u stanju da popustite. Bili biste daleko srecniji, kada biste bili manje tvrdoglavi i vise popustljivi.

 

RIBE

Vreme je da malo gledate i na sebe, jer suvise ste razumni. Vase prihvatanje istine i cele zivotne situacije je zaista  za pohvalu. Ipak za srecu licno se morate boriti daleko snaznije i  hrabrije, osim sto sve prihvatite kao da je tako zapisano.

Stranice: 1 2