Kome ce PRVA SEDMICA JULA biti sansa za NOVAC, SRECU i PRAVU LJUBAV, a kome samo BOL

Kome ce PRVA SEDMICA JULA biti sansa za NOVAC, SRECU i PRAVU LJUBAV, a kome samo BOL

1. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

I ne slutite da vam sledi velika i prava ljubav.U to ce vas uveriti jedan rak, koji ce vam dati svoje srce na dlanu. Vreme je da prepoznate da  ste srecu nasli u toj osobi, i da cete uciniti bas sve da ostanete skupa.

SKORPIJA

Osecate kao da je u vasem zivotu samo bol i ukus promesenosti. Niste svesni da morate da se  okrenete sadasnjosti i  da cete se okrenuti  u smeru jedne vodolije. Ona ce postati vas prijatelj  koji ce iz drugarstva da podstakne svu ljubav sveta.

 

STRELAC

Vasa sreca je da ste uspeli da upoznate nekoga ko vas silno raduje. Vreme je da se raduju i vasi planovi.  Jedna ce se osoba jako lepo uklopiti u njih i pokazati da je sve vredno i odricanja i truda.

 

JARAC

Konacno je vas san  na domak ostvarenju, kojem se zaistza ne nadate. Uvek se unapred mirite sa krajem, jer ako dodje do  njega, bude vam lakse. Na putu ste da se ostvare vasi snovi, bas oni koje vec sanajte.

 

VODOLIJA

Vreme je da pustite sebi blize, jednu razocaranu skorpiju. Odavno vas je zapazila, ali ona vise nema potrebe da se  namece vama. Bas biste mogli da postanete neko ko se moze sazaliti na jednu osobu. Dajte joj sansu!

 

RIBE

Samo da  se vase srce raspravi, samo sa sobom.Da sebi prizna  sta zeli, koga voli  i sta planira dalje, na emotivnom planu. Vreme je da budete razumni i da pokazete  iskrena osecanja.Vreme je ad budete otvorenog srca i ako volite, slobodno ga poklonite na dlanu., onoj koju volite.

Stranice: 1 2