Sve je moguce onome ko ume da ceka! Evo ko ce DOCEKATI ostvarenje zelje i LJUBAV!

Sve je moguce onome ko ume da ceka! Evo ko ce DOCEKATI ostvarenje zelje i LJUBAV!

1. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vas zivot se sveo samo na izvrsavanje  brojnih obaveza. Ono sto biste hteli, nikako da se desi, i kao da zivot posmatrate sa strane. Cemu vasi brojni poslovni poduhvati, ako ih nemate proslavljati sa nekim? Sledi nesto lepo!

 

BIK

Vec se pocinjete necim da hvalite, a mi vam savetujemo da stanete! Uradite ono sto ste naumili jos odavno, pa se onda hvalite. Srce vam je spremno na nove avanture, a da niste toga svesni. Krenite u prvu!

 

BLIZANCI

Nemate razloga da se toliko brinete jer ovo je samo par tezih dana.Vi ste svakako uporni kada nesto hocete, pa cete znati da trpite  za radi licne koristi. Da vam bude lakse, sledi vam susret sa jednom devicom koja ce vas ocarati.

 

RAK

Vec ste jako ponositi na sebe, s obzirom sta ste sve uspeli.  NI narednih dana nece biti lako, ali se necete predatzi. Vi znate koji vam je cilj i idete za njime.  Vas partner ce biti jedan blizanac koji ce vam davati snagu.

 

LAV

Vasa sreca je da ste  jaki i hrabri, pa cete i dalje ostati isti. Narednih dana ce vam trebati mnogo hrabrosti da pridjete jednoj osobi. Da li se radi o jednom raku ili skorpiji, ali ce vam srce kucati trista na sat!

 

DEVICA

Posledica vase nepaznje i zapostavljanja obaveza, tek ce se videti.  Procenicete po kritikama koje budete imali, ali  preciutite.Neke kritike ne treba ni komentarisati, kako ne bismo izazvali vece komentare.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2