U narednim danima:Mnogo toga se MIJENJA za BLIZANCE, VAGU i JARACA!-Slijedi RASKID koji ce im SLOMITI SRCE!

U narednim danima:Mnogo toga se MIJENJA za BLIZANCE, VAGU i JARACA!-Slijedi RASKID koji ce im SLOMITI SRCE!

2. srpnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi vazite za zodijaka koji zeli samo jedno, a to je sreca u ljubavi. Ljubavna sreca je vama uvijek bila od velikog znacaja, jer vi ste bice koje zivi za ljubav, i koje je uvijek sve za ljubavnu srecu cinilo. U vasoja vezi je bilo uspona i padova, ali vi nikada niste zeljeli da odustanete od voljene osobe .

Sve cinite samo kako bi vas partner bio sretan, jer mnogo ga volite i ne mozete svoj zivot zamisliti bez njega.

Za vas je povjerenje od velikog znacaja, jer u vasoj vezi uvijek vlada samo istina. Bar vi mislite da je tako. Nazalost vas parnter vas laze, i nije vam vjeran. Vi cete u danima koji su pred vama sve saznati i lako vam sigurno nece biti.

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, jer sa toliko zlobe nikada niste mogli racunati.

Pred vama su dani bola i tuge sa kojima cete se morati suociti. Nece vam lako biti, ali vi ste jak zodijak koji je naucio da se suocava sa raznim zivotnim situacijama. Trebace vam snage, ali vi cet sve izdrzati i samo jaci postati.

 

JARAC

Ako je iko sve cinio za ljubav voljene osobe onda ste to vi. Osoba ste koja zravi ljubavlju i koja zna da cuva ono sto voli. Vase srce je ogromno i vi nikada necete ni pomisliti na to da prevarite ili slazete voljenu osobu. Nazalost vas partner ne misli tako, i on ce napraviti jedan potez koji ce vam slomiti srce.

Vi cete ga uhvatiti na djelu sa jednom osobom koju i vi vrlo dobro poznajete.

Vidjeti voljeno bice u zagrljaju druge osobe ce vam slomiti srce. Ipak vi cete imati dovoljno hrabrosti da okrenete ledja i da nikada vise ne oprostite, a vas partner ce za oprostaj moliti.

Stranice: 1 2