Ovim znacima sreca nije naklonjena jer njima je samo TUGA sudjena

Ovim znacima sreca nije naklonjena jer njima je samo TUGA sudjena

4. srpnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste zodijak koji se je uvijek borio za veliku srecu jer nije vam ona uvijek bila naklonjena. Sa mnogim problemima ste morali da se suocite jer iza vas su desavanja koja vam nisu samo dobro donijela. Mnogo toga vana u zivotu nije islo onako kako ste zeljelu jer pred vama su promjene koje ce vam donijeti samo veliku tugu. Lako vam nece biti jer vi ste se za srecu koju zelite uvijek posteno borili.

Ali voljena osoba pravi jednu gresku koja ce sve promjeniti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti tugu kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Voljena osoba pravi jednu gresku i sve se mijenja u vasem zivotu. Nece vam biti lako, jer vi ste zodijak koji se je uvijek samo dobru nadao. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti kakvoj se  ni sami niste mogli nadati.

Vrijeme je za promjene koje vam se nece dopasti.  Voljena osoba pravi jednu gresku koja ce vas kostati mnogo boli. Pred vama je velimka tuga koja ce vam slomiti srce jer voljena osoba ce vas izdati kao niko do sada. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti. Vrijeme je za promjene koje vam se nece dopasti.

Stranice: 1 2