Blizanci lose,Vodolija zadovoljna,Bikovi u dugovima…

Blizanci lose,Vodolija zadovoljna,Bikovi u dugovima…

5. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Nemojte da trosite kao  ludi, cak i na nepotrebne stvari. Vreme je da se rese neke odredjene stvari, i da sebi nadjete granicu. Za sada cete se morati malo da prenesete i da budete razumniji.Ono sto nije nuzno, ne mora se imati.

 

SKORPIJA

Ove cete  sedmice stajati dobro i bice  vam zadoljavajuce  stanje. Jaki ste sto se tice finansija, ali cete morati ad se okrenete malo racionalnijim koracima. Previse trosite, zaustavite se i presaberite.Tek kada se presaberete, bice vam jasno zasto!

 

STRELAC

Zelite da se ostvarite poslovno i zato   se trudite kako biste sto vise dali od sebe. Radite puno i  vreme je da se srede neke vase krizne situacije. Od vas se ceka da budete uporni i vredni i nemojte se plasiti za finansije.

 

JARAC

Vama ce se desavati neke odredjene stvari, pa cete ovih dana imati  vece izdatke.  Moracete se odazvati na mnoga zvanja, i to ce vas i kostati. Cak i da se rese  neke odredjene stvari,  moracete da povedete racuna koliko se zaduzujete.

 

VODOLIJA

Vi ste naucili da imate i cak i da nemate, vi se nekako snalazite. Niste imali bas uvek, pa je to bila vasa velika skola.Zato sada znate da trazite nacin da uvek imate za ne daj boze.  I sada se  necete razbacivati, ali cete ipak  imati sasvim dovoljno za sebe.

 

RIBE

Trosite samo na neke nuznije stvari i niste navikli  da se razmecete. Zato se uvek  dobro ponasate i vladate sa novcem, jer ste razumni. Vi ste jako racionalni kada je novac u pitanju i znate kako cete. Davno ste naucili lekciju kako se rasporedjuje.

Stranice: 1 2