DUGA KOJU izaberes OTKRIVA HOCE LI POSLE TUGE u tvoj zivot DOCI SRECA?

DUGA KOJU izaberes OTKRIVA HOCE LI POSLE TUGE u tvoj zivot DOCI SRECA?

6. srpnja 2023. 0 By Lala

 

DUGA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali dugu broj dva ste od onih koji imaju pravo na nadu. ali poslije velike tuge koja vas je zadesila, vi ste izgubili i nadu. Vasa uzaludna ceznja da ostvarite ono sto zelite i cemu tezite, ostace samo ceznja. Jako ste tuzni i vasa tuga ne prolazi, nego samo nadolazi jos veca.

Ona raste kao talas koji ce da vas proguta, a vi ste jos nemocni da se otrgnete iz gnezda bola. Bolom ste zarobljeni u potpunosti, i samo se molite da ne potraje dugo. Suvise ste nezni a bol je prejak.

Sledeci mesec vam donosi tanusnu nadu da se bol izliva iz vaseg srca i da otice sa protokom vremena.A poslije,  toga bice lakse…

 

DUGA BROJ TRI:

Vi koji ste odabrali dugu broj tri, ste od onih koji ce u svom trecem pokusaju imati ono sto zele.

Prosli ste sve, i prve ljubavi i tuge, i spoznali ste bol.

Vi ste od onih koji znaju kako je voleti i kako je izgubiti onog kojeg volite. Ali u zivotu ste shvatili da su svi dobitci i svi gubitci igra  sudbine koja se poigrava sa nama. Pa sta kome dodeli, dodelice…

I vama je dodelila veliki zivotni bol, tugu koju ste jedva pregurali. Duga vam govori da  da vam donosi novu nadu, novu sansu u vidu jedne dobre osobe koja ce zakoraciti u vas zivot.

I poslije ogromne tuge, zivot vam donosi  srecu…

 

 

Stranice: 1 2