Izaberi sovu i saznaces poruku za tebe za drugi deo godine!

Izaberi sovu i saznaces poruku za tebe za drugi deo godine!

6. srpnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SOVU BROJ 2

Vi koji ste izabrali sovu pod rednim brojem dva, zelite nesto da cujete.

Za sada zeljeni glas nece stici, ali cete  morati da i sami ucinite  ono sto morate a to je da budete strpljvi.  Vase vesti koje cete ocekivati, stici ce mnogo kasnije nego sto ih budete zeleli da cujete.

Tako ce vas proci i volja, i prosto cete smatrati da nemate sanse. Leto cete odmarati vrlo malo, jer ste u brojnim obavezama. Moracete da popravite svoje emotivno stanje, i ono ce zavisiti od jedne osobe.

Samo ona ce moci da ucini dolazecu jesen  lepom, a dolazecu hladnu zimu, mnogo toplijom.Do kraja godine cete hodati skupa, sa rukom u ruci.

AKO STE IZABRALI SOVU BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku sove pod rednim brojem tri, imacete jedno iznenadjenje, vrlo uskoro.  Od vas se ceka da pokazete  da ste to i ocekivali, ali ipak, nemojte se odmah  odavati.

Ono sto ocekujete i cemu se nadate, probajte da krajem leta drzite u tajnosti. Neka vas vase misli povedu dalje ka jednoj ribi koja vam salje signale. Cekacete neke nove signale i prilike da se rese vase  emotivne dilme.

Vazno je da necete odustati od  jedne osobe i da ce vam ona biti sve. Bar dok vas ne odbije, ili ne pocne slati signale.

Vase brojne obaveze sce biti uobicajene, ali cete ih jos uvek raditi sa voljom.

Ako vasa emotivna strana bude pozitivna, tako ce i vase radno polje da napreduje.Sve dok budete pokazali  sta cete  i sta je ono sto biste vi licno, trebace vam podrska.

Sve dok vas vase voljeno bude popdrzavalo, vase radno polje ce da bude u usponu.

Stranice: 1 2