U narednim danima Devicama nova ljubav,Ribe ce doneti odluku koja menja sve…

U narednim danima Devicama nova ljubav,Ribe ce doneti odluku koja menja sve…

6. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Neko vas stalno ljuti, a vi mu nikako da sugerisete da to ne cini. Mada vbas vredjaju neke  reakcije, jos cutite i trpite.Ovih dana  ce doci do  situacije koja ce vas naterati  da dobro razmislite.

 

SKORPIJA

Nikako da se sredite i da  ostvarite cilj, a to je da budete  u dobroj i stabilnoj vezi. Do sada su sve bile takve, a sada je vreme da razmislite sta zelite. Tek onda pokusajte da budete ozbiljni i spremni na korenite promene.

 

STRELAC

Vec ste se jako  trudili da sebi obezbedite sve najlepse, pa cete se truditi idalje. Vase je da i ovih dana cinite sve za svoju srecu. Jedan lav ce vas jako zainteesovati, ali ne samo to. Zelecete da ucinite sve sto pozeli, da mu se priblizite.

 

JARAC

Naivno verujete svakome, pa ce vas tako prijatelj da izradi kako nikada niko nije. Jednostzavno ce vam isplesti mrtezu u koju cete sami da upadnete. Trac rubrike je vasa emotivna veza i vas partner, kojem ce pripisati da vas vara. Samo vas zele posvadjati sa voljenom.

 

VODOLIJA

Narednih dana cete pokusavati da svoje radne obaveze privodite kraju. Vreme je za odmor, jer vecina kolega ga koristi. Mozda vam se iznenada ukaze prilika da  odete, cak i pre i to sa nekim na koga niste racunali.

 

RIBE

Vreme je da donesete veliku odluku, i da ucinite jedan rez. Bice to odluka vaseg zivota, odluka koja ce promeniti bas sve. Bce ovo jedan novi period za vas, i vreme namenjeno novim korcima i novim planovima. Imacete sa kime da ih i gradite i ispunjavate.

Stranice: 1 2