VIKEND  I PROMENE: Naredna dva dana mogu doneti ono sto jedan znak ceka celog zivota!

VIKEND I PROMENE: Naredna dva dana mogu doneti ono sto jedan znak ceka celog zivota!

7. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Morate srediti neke stvari koje vas nerviraju.Od vas se ocekuje da budete spremni na neke male i sitne ustupke.Vasa ljubav je tako lepa, ali morate eleminisati iz veze voje ceste nervoze. Sve dok to ne ucinite, necete biti zadovoljni.

 

BIK

Ovo dani ce biti sjajna  prilika za ljubav i gledajte da se srede sve vase zelje.Zelite li  da se dese odredjene stvari? Ako pokazete  zelju, verujte da je moguce i da se ostvare. Imacete sjajne sanse da se sve sredi.

 

BLIZANCI

Vase nove situacije ce vas navesti  i da razmislite  i da odlucite nesto. To nesto moze biti bas ono o cemu ste dugo mastali. Mozda ce vam se srediti sve kolnosti tako da cete moci da pofdjete za zeljama srca.

 

RAK

Odavno ste u dilemi kako se postaviti prema jednoj odredjenoj osobi. Vreme je da sada konacno resite i znate kako. Mozda cete morati da pokazete da ste voljni da se zna sta je ono sto i vi zelite. I toj osobi morate dati do znanja.

 

LAV

Vec ste spremni da se rese neke odredjene stvari i da dobro znate da podvucete crtu.Vreme je da se zna i sta je ono sto hocete i st ono cemu tezite i od cega necete odustati. Morate  da pokazete i jednoj osobi da zelite njenu podrsku.

 

DEVICA

Vasa ljubav je ono sto moze da vam se ostvari u danima koji slede.Vreme je da  se odrede  vasi ciljevi i  ono sto ste sebi zacrtali. Nikako necete dozvoliti  da se izmaknu kontroli vase  zelje. Praticete ih punopga srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2