Do kraja mjeseca Bika čeka ljubav na prvi pogled, a Riba će shvatiti da GUBI VRIJEME na POGREŠNE LJUDE..

Do kraja mjeseca Bika čeka ljubav na prvi pogled, a Riba će shvatiti da GUBI VRIJEME na POGREŠNE LJUDE..

8. srpnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Velike su šanse da ćete do kraja mjeseca ostati bez svog radnog mjesta. Mnogo problema je pred vama, ali vi ste uporna osoba koja uvijek pronađe riješenje. Mnogo problema ste imali na poslovnom polju i to će do kraja mjeseca vrlo loše da se odrazi na vašu poslovnu situaciju.

 

ŠKORPIJA

Pred vama je veika količina sreće koju ste vi zaista zaslužili. Upornost koju ste pokazali na poslovnom polju, napokon donosi dobre rezultate. Velika sreća vas očekuje i na polju ljubavi. Osoba do koje je vama mnogo stalo, napokon pokazuje ista osjećanja prema vama.

 

STRIJELAC

Period do kraja mjeseca provodite u najboljem raspoloženju. Samo pozitivna dešavanja vas očekuju, i vi nećete imati razloga za brigu. Uživajte u periodu do kraja mjeseca, jer ovoliko sreće niste imali duže vrijeme. Mada će pred vama biti i neke manje poslovne obaveze, to vam neće moći pokvariri sreću koja je pre vama.

 

JARAC

Trenutno ne možet ni zamisliti da bi neko mogao zamijeniti vašeg partnera. Vi ste vjerna oosba koja ima oči samo za jednu osobu. Ali vi ćete zaljubiti u nekoga drugog. Nisami nećete vjerovati  lkoliko će ta osob a biti zaljubljena u vas. Vi vaša ojećanja nećete moći sakriti. Nova ljubav je pred vama, i vi nećete moći odoljeti toj osobi. Pred velikom ste dilemom šta da radite. saberite svoje misli i odlučite se za osobu ,za kojom vaše srce kuca.

 

VODOLIJA

Pred vama je period u kojem  ćete biti uporni da ostvarite  sve više novčanih dobitaka. To će vam i poći za rukom, jer će vam se pružiti odlična poslovna prilika.Na polju ljubavi vaš partner napokon shvata šta ima na vama.U poslijenj vrijeme vapa veza ka da s je počela bližiti kraju, ali vi ćete se izboriti za vašu sreću.

 

RIBA

Mnogo se zauzimate za druge,sve činite kako bi se drage osobe lijepo osjećale, ali sebe saboravjate kompletno.Do kraja mjeseca ćete shvatiti da ste svoje vrijeme trošili na pogrešne ljude. Ništa vi njima niste dužni, zato je vrijeme da promijenite sve iz korijena.

Stranice: 1 2