SLOMLJENO SRCE u JULU, ovi znaci ce biti PREVARENI  i POVREDJENI od osobe koju VOLE NAJJACE!

SLOMLJENO SRCE u JULU, ovi znaci ce biti PREVARENI i POVREDJENI od osobe koju VOLE NAJJACE!

8. srpnja 2023. 0 By Maja

Do kraja mjeseca jula ovi znaci ce se morati suociti sa slomljenim srce. Pred njima je prevara jer ce osoba koju vole najvise da napravi jednu kobnu gresku. Sve se mijenja u njihovim zivotima jer pred njima je slomljeno srce kakvom se nisu mogli nadati.

 

BIK

Vi ste zodijak koji je uvijek cinio sve za svoju ljubavnu srecu, i neko ko se nikada nije plasio da se bori za iskrenu ljubav. Mnogo toga ste prosli, ali nikad niste zeljeli da se pomirite sa tim da vama sreca u ljubavi nije sudjena. Vi se borite kako bi vam sve krenulo na bolje jer u vassoj vezi vec dugo nista nije kao prije. Problemi vas prate, ali vi ste neko ko je uvijek nastojao da rijesi iste, jer vi sa voljenom osobom samo veliku srecu zelite. Nije vam uvijek lako ali se nadate da ce vam problemi napokon okrenuti ledja. Nazalost  nece jer mjesec juli donosi saznanje koje ce vam slomiti srce.

Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer pred vama je saznanje da vam voljena osoba nije vjerna.

Sve ce da se promjeni jer pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti.Zeljeli ste veliku srecu,ali ona vam nece biti naklonjena. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku tugu donose, jer vas ocekuje raskid sa osobom koju ste voljeli najvise. Pred vama su velike promjene koje ce vam donijeti veliku tugu, jer cete saznati da niste jedina  ljubav u partnerovom zivotu. Sve ce da vam krene naopako jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti. Uvijek ste se nadali svojoj ljubavnoj sreci, i sve za nju cinili, ali ona vam okrece ledja. Pred vama je prevara koja ce sve u vasem zivotu da promjeni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2