Ovim zodijacima SUDBINA VRACA po ZASLUZI! Da li su ZASLUZILI  da budu SRETNI  ili ce im SVE KRENUTI NAOPAKO!

Ovim zodijacima SUDBINA VRACA po ZASLUZI! Da li su ZASLUZILI da budu SRETNI ili ce im SVE KRENUTI NAOPAKO!

9. srpnja 2023. 0 By Maja

JARAC

Vi ste u svom zivotu postigli mnogo, ali vas put nije bio uvijek posten. Mnogo truda ste ulagali u sve sto vam je bitno, jer vi ste zodijak koji zeli samo  srecu. Ali za ti srecu se ne borite posteno, mada to vama mnogo i ne prilici. Ipak kada je novac u pitanju, spremni ste na sve , jer vi zelite blagostanje i luksuz po skoro svaku cijenu.

Pred vama su desavanja koja ce vam biti od velikog znacaja, jer pred vama je sudjeno da vas sudbina kazni.

Znacajno ce biti to sto cete morati da se ponovo borite za sve sto ste steklil, jer sudbina ce vas kazniti i mnogo toga sto trenutno posjedujete necete u bliskoj buducnosti imati. Pred vama je velika tuga, ali na to ste trebali prije misliti.

Niste osoba koja je donosila dobre odluke, i to ce vam se vratiti kada se tome budete najmanje nadali.

Sudbina vas kaznjava za vas neposten put kojim ste ili, i samim tim ce vas natjerati da sve ponovo stvorite na posten nacin. lako vam nece biti, jer naucili ste da dobivate ono sto zamislite, ali to ce se promjeniti. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, ali i napokon vam dati vremena da razmislite o svojim greskama.

Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti ali s vremenom cete nauciti da se radite na sevi i da ispravite svoje greske.

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo zaboljeti, jer vi ste zodijak koji je uvijek vjerovao da ce na jednostavan nacin dobiti mnogo. Pred vama je tuga, a na vama je da se izvucete iz toga.

Stranice: 1 2