Izaberite SIMBOL UPOZORENJA i saznajte sta morate uciniti da vam se POSRECI!

Izaberite SIMBOL UPOZORENJA i saznajte sta morate uciniti da vam se POSRECI!

11. srpnja 2023. 0 By Lala

Nekada su simboli u nasem zivotu samo tragovi i znaci nekih starih vremena, i verovanja naroda nekiih davnih svetova. Danas u vreme modernih shvatanja  i novoga sveta, sve je drugacije.

Tehnika je znatno napredovala i izazvala sve ono nezamislivo…U zamenu za staromodne trendove, tehnika je usavrsila radna polja covekova.

Na sve oko sebe gledalo sa drugih razmera, sa nekim drugim pogledima na stvari, na svet, pa i na simbole. Neka davna verovanja su ostala iza nas, i sada nam je prosto smesno kada nas neko upozorava na nesto sto sledi.

Tako bude kada se smejemo na neka ozbiljna upozorenja, i oglusimo se od njih! Kasnije se pitamo zasto placemo,  zasto nam se sve okrenulo, a bilo je tako lepo i na domak srece i ispunjenja?

Ipak da bi se  sredile neke stvari, moramo da znamo da postoji nesto sto ne vidimo, ali da neka unutarnja sila pokrece i nas i sve oko nas…Da nas baca da padamo, da nas dize da ustajemo, da se borimo i volimo ponovo…

Izaberite sliku cak i ako ne verujete da ona moze da simbolizuje nesto, bilo sta u vasem zivotu. Uvericete se sta biste trebali da ucinite da se sve poboljsa u vasem zivotu, vezi, radnom mestu…

AKO STE IZABRALI  SLIKU  BROJ 1-SUNCE U ZALASKU

V koji ste izabrali  sliku simbol pod rednim brojem jedan, naravno da krecete od pocetka. Idete od nule, izabravsi sunce koje je uvek bilo simbol slobode i svetlosti, izraz  neke vase unutarnje cistine i  jasnih ciljeva.

Vase sunce u zalasku, pokazace vam tezu stranu zivota, ispunjenog neostvarenim zeljama. Uz njih ce ici sve zivotne nedace koje zivot nosi, losa  novcana sitiuacija,  lose radno mesto za koje niste placeni koliko radiute…

Da bi vam se posrecilo, morate biti jaki i ne dozvoliti da vas zivotne nedace slome.Budite jaki i prkosni, borite se postenim radom, ali znajte da cenite sebe i trazite nadoknade za svoj rad.

Imajte ponos, ali ne da vas ponos lomi, nego samo da odrzite svoje ljudsko dostzojanstvo, cisto i jasno!Neka sunce vaseg zivota pokaze svoju svetlu stranu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2