U narednim danima : Ovan u LJUBAVNOJ SRECI,  Vaga ce biti PREVARENA,  a ovaj zodijak ce OSVOJITI VELIKE NOVCE!

U narednim danima : Ovan u LJUBAVNOJ SRECI, Vaga ce biti PREVARENA, a ovaj zodijak ce OSVOJITI VELIKE NOVCE!

12. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Ljubavna sreca je vama uvijek bila od velikog znacaja. Vi ste zodijak koji zna da cuva svoju srecu, jer vi svog parntera volite vise od bilo koga. Niko se ne moze sa njim ravnati , jer vas partner je vase sve u zivotu. Vi ste prije te veze morali proci kroz razna razocarenja, ali sa osobom sa kojom ste sada u vezi, vi ste napokon pronasli svoju mirnu luku.

Osoba ste koja zna sta zeli , a nesuglasice sigurno nisu nesto sto vi zelite uvasoj vezi.

Mada i one se ponekad dese, ali vi zajedno sve rijesavate na miran nacin. U narednim danima vi cete se naci zateceni, jer voljena osoba ce napraviti jedan potez koji ce vas oduseviti.

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo oduseviti, jer vas partner ce vam u narednim danima ispuniti jednu veliku zelju.

Vama je velika ljubavna sreca sudjena sa osobom koja vas voli vise od samog sebe. Necete imati razloga za brigu , jer ljubavne zvijezde su u narednim danima na vasoj strani.

 

VAGA

Mnogo se trudite da voljenoj osobi uvijek dokazete koliko vam znaci. Vo ste zodijak koji zivi za ljubav, i za svoje voljeno bice. Nikada vam nije palo na pamet da ga prevarite, ili izdate,  jer vama mnogo znaci da u ljubavi budete samo sretni.

Pred vama su desavanja koja  ce vam slomiti srce u narednim danima. Mada se niste nikada mogli nadati da ce vas voljena osoba prevariti, upravo to ce se desiti.

Vase srce ce biti slomljeno, jer tako nesto ne mozete zamisliti da se vama desi. Vi ste uvijek bili na strani ljubavi,  i niko nije mogao ni naslutiti da ce se tako nesti desiti. Vi cete saznati cijelu istinu koja  ce vas mnogo zaboljeti jer vi ste uvijek bili vjerni, i nadali ste se da ce to biti i vas partner.

Nazalost vas parnter je imao nesto drugo u planu, i vi cete u narednim danima bivsoj ljubavi zauvijek reci zbogom.

Vi preko prevare nikada necete moci preci, jer tako nesti jedna vaga nikada ne oprasta.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2