Ovaj znak se stalno SVADJA i MIRI,ali ce konacno ljubav pobediti!

Ovaj znak se stalno SVADJA i MIRI,ali ce konacno ljubav pobediti!

13. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede vase nedoumice koje nisu male. Moracete se dobro presabrati i pokazati  da znate da vladate situacijom. Vase dileme mnogo koce u vasoj vezi i vreme je da se odrede neke dalje smernice. Pokazite da cete znati na koju stranu.

 

BIK

Stalno se svadjate i mirite sa svojim partnerom , a to ne vodi nicemu.Zasto ne nadjete neki  sporazum kojeg cete se oboje drzati? Problem je u vasem pomirenju jer uvek dajete obecanja, koja ne ispunjavate skoro nikada.Ili nemojte nista obecavati.

 

BLIZANCI

Znate biti jako tvrdoglavi a to se ne da  objasniti, niti vam se moze obrazloziti. Mnoge stvari  zavise  od vase tolerancije, a vi kao da ne znate sta to bese.Ako zelite neki osetan boljitak u vasoj vezi, pokazite da znate  biti popustljivi.

 

RAK

Vreme je da znate i sta hocete i koliko mozete, pa sagledajte sve svoje oklonosti.Ako imate sanse za bolje stvari, vi cinite sve da ih i ostvarite. Ako ne ide, vi se necete svadjati, smatrajuci da niko nije kriv. Svakoj svadji prethode uvek dvoje.

 

LAV

Stalno se svadjate sa nekim koga jako volite, bas kao i on vas. Nekad ste to cinili bez razloga, nekada iz inata.Tako ste zbirali i svoja osecanja, i stavljali partnera na ispit istih. Konacno cete se pomiriti i zauvek ostati skupa, udruzeni ljubavlju koja ce pobediti.

 

DEVICA

Samo da znate da mozete biti daleko bolji i daleko razumniji. Od vas zavisi da li cete biti na stupnju tolerancije, i koliko?Sve dok budete pokazivali razumevanje, vas partner nece zeleti da vas ostavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2