Ljubav Bika nekome radost, Vodolije-Vagi iznenadjenje,Skorpije-Raku razocarenje…

Ljubav Bika nekome radost, Vodolije-Vagi iznenadjenje,Skorpije-Raku razocarenje…

14. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ljubav jedne vodolije  ce vam doci kao veliko iznenadjenje, ali prijatno. Bice to kao da  kad vam se desi nesto lepo, a sto niste ni pomisljali da bi moglo.Bice to veci korak od sna o vasoj sreci, koju ste potajno sanjali, i sada doziveli.

 

SKORPIJA

Nikako da sagledate sirinu ljubavi koju vam pruza jedan rak. On daje sve od sebe, ne stedeci se i ne mereci to sto vi ne pokazujete emocije.To sto mu pruzate  samo utesno prijateljstvo, pa cak ni to, strasno ce ga razocarati. Vreme je da razmislite sta gubite.

 

STRELAC

Pazite da se kasnije ne razocarate zato sto cinite  sada neke velike greske. To su samo vase odluke, na koje ne gledate tako.Tek cete kasnije da shvatite sta ste sve cinili i koliko ste gresili. To cete spoznati pre ili kasnije, ali za vas je bolje da shvatite na vreme.

 

JARAC

Niste ni svesni da vas narednih dana ceka emotivni uspeh. Mada krijete osecanja, desice vam se iznenadna ljubav.Vase ce srce  da kuca kao nikada pre i svesno cete znati da  ne vredi  da krijete sta osecate.

 

VODOLIJA

Resili ste bez pogovora da cete jednoj  vagi priznati sta osecate i da vas niko nece spreciti. Odavno vam se svidja i vec je volite tajno. Vreme je da joj otvorite srce, i tako priredite prijatno iznenadjenje.Nesto sto ce je usreciti.

 

RIBE

Vas cilj je da narednih dana sredite neke licne zavrzlame. Svoja cete osecanja morati da izvedete na cistinu i da jasno pokazete partneru sta zelite. Vase srce ce vas terati na neka priznanja, ali nerado. Ipak ce im se jako obradovati srce jednog strelca.

Stranice: 1 2