Evo koliko SRECE ce imati SVAKI znak na polju finansija u narednih MESEC DANA!

Evo koliko SRECE ce imati SVAKI znak na polju finansija u narednih MESEC DANA!

15. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec se lomite da li cete na odmor ili necete. Od vas se ocekuje da budete uporni, a vi se kolebate. Da budete odlucni, a vi ste nesigurni.Dokle mislite  da se ponasate tako kao da nista ne zavisi od vas?Vase finansije su na granici.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da budete i dalje vredni i da radite kako ste i navikli.Vase finansije su se dosta otanjile, ali cete  morati da zapnete sa radom.Planirali ste da se malo odmorite, sto ce vas dobro kostati. Savet, ne trosite, kao da priliva iz kise!

 

STRELAC

Jako ste sposobni da zaradite, jer vas cilj je novac.Vi ste veliki materijalista i sve gledate kroz pare. Vreme je da pogledate neki svoj interes, ali pazite ko vas voli i zasto? Savet za vas ce biti da vidite da li vas partner voli iz ljubavi ili zbog para?

 

JARAC

Vasa snaga i vasa upornost, bice vas veliki uspeh. Isplatice vam se novcano i naredni period cete biti mirni. Mnogi ce videti da su pogresili sto su vas omalovazavali i nisu vam poklonili paznju. Posebno ce zazaliti jedan bik.

 

VODOLIJA

Sto se vas tice, vi ste spremni da tvrdite da nemate ni jedne jedine pare! Zivot vas je naucio da budete mudri i da sakrijete i od sebe same. Ono sto ste odvajali po malo, sada ce vas vaditi iz lose finansijske situacije.

 

RIBE

Vec ste pokazali da niste zavisni od novca, jer trosite minimalno. Radite, brinete, pa se i znalazite kao i svi drugi. Vama je dovoljno koliko god imate, jer ste razumni. Niste naucili da imate previse, pa cete imati taman da pregurate  mesec dana!

Stranice: 1 2