Ovi zodijaci DAJU SVE za ljude KOJE VOLE, ali SUDBINA njima NE vraca POSTENO!

Ovi zodijaci DAJU SVE za ljude KOJE VOLE, ali SUDBINA njima NE vraca POSTENO!

19. srpnja 2023. 0 By Maja

JARAC

Za porodicu i prijatelje vi ste uvijek tu da pomognete , da saslusate jer vi ste prijatelj kakvog neko samo moze pozeljeti. Svoje prijatelje ne dijelite, jer vi njih smatrate svojom porodicom. Dugo vremena se poznajete i mnoge tajne su se za to vrijeme povjerile.

Vi ste zodijak koji ne krije svoje tajne od osoba koje voli, posebno od jedne osobe koja zna sve vase tajne i planove.

Njoj povjerite sve, jer ona je vec dugo vremena u vasem zivotu. Osoba ste koja ce uskoro da primjeti velike promjene. Vase dobro srce ce se mnogo iznenaditi kada primjeti da vas laze upravo ta osoba koja zna svaku vasu tajnu. Da bi stvari bile gore, ta osoba ce vase tajne odati i samim tim vas mnogo povrijediti.

Zarad svoje koristi kod jedne druge osobe, vase rijeci ce prepricari i to joj nikada ne smijete oprostiti.

Pred vama je jedan period u kojem ce vase dobro srce jos jednom biti i vise nego povrijedjeno. Vi cete donijeti velike odluke koje se ticu te osobe, jer vi jeste dobra dusa, ali necete dozvoliti da neko blati vas obraz.

Reci cete joj sve sto imate i ma koliko njoj bilo zao sto vas je odala vi to oprostiti necete.

Nikad necete preci preko takve izdaje, poebno jer ona dolazi od strane osobe kojoj slijepo vjerujete.  Tezak period je pred vama, ali vi cete imati snage da sve prebrodite, ali i da nekim ljudima zauvijek kazete zbogom.

Stranice: 1 2