Izaberi BUBAMARU i saznaj kakve SRETNE VIJESTI ti DONOSI!Jedna je posebna i donosi NAJVECU SRECU IKADA!

Izaberi BUBAMARU i saznaj kakve SRETNE VIJESTI ti DONOSI!Jedna je posebna i donosi NAJVECU SRECU IKADA!

20. srpnja 2023. 0 By Maja

BUBAMARA BROJ 2

Osoba si koja je naucila da kroz zivot ide sama i da se sama za svoju srecu i bori. Nisi naucio da bilo sta ocekujes od drugih, jer ti si kovac svoje srece i niko drugi.  Veliki trud ulazes u svoju srecu, mada ti ona zna okrenuti ledja i kada ti je najpotrebnija.

U tvom zivotu je bilo uspona i padova, ali nikada nisi zelio da odustanes.

Bubamara koju si izabrao pokazuje na to da ces ti jos neko vrijeme morati da se boris. Ali onda nastupa velika sreca kakvu u zivotu nisi dozivio. Osoba si koja ce u budcnosti biti samo sretna, jer pred tobom ce biti desavanja kakva nisi mogao ni sanjati.

Jedan veliki novcani dobitak ce biti pred tobom, i ti ces uspjeti sve da ostvaris sto si ikada zelio.

Toliko srece ces imati da ni sam neces  znati sta da cinis sa tolikim novcem. Tako nesto se ne desava cesto, i mozemo slobodno reci da si ti najveci sretnik ikada. U tvom zivotu mnogo toga ce da se promjeni, ali samo na dobro.

 

BUBAMARA BROJ 3

Uvijek si imao velike snove, ali nisi uspio sve da ostvaris onako kako si ti tp zelio. Sreca nije uvijek bila na tvojoj strani, ali ti se trudis. Zelis srecu, jer sta je zivot bez srece? Mnogo truda ulazes u sve ono sto je tebi bitno, i sigurno je da ces ti u blizoj buducnosti mnogo toga postici.

Bubamara koju si izabrao sluti novcanoj sreci koja ce ti pomoci da ostvaris svoje ciljeve.

Ali i na polju ljubavi velika sreca ce tebe pogledati, jer pred tobom je sreca o kakvoj nisi mogao ni sanjati. Ti ces imati sve sto pozelis, ali tu srecu si iskreno zasluzio. Vrijeme je za velike promjene u tvom zivotu.

Stranice: 1 2