Mali andeo ti govori sta ti fali da budes srecan-izaberi i saznaj sta?!

Mali andeo ti govori sta ti fali da budes srecan-izaberi i saznaj sta?!

20. srpnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MALOG ANDJELA BROJ 2

Vi koji ste izabrali sliku malog andjela pod rednim brojem dva, imate novu sansu.

Vreme je da pravo na drugu sansu ostvarite uskoro, ali prvo se morate srediti i osloboditi svoje bolne proslosti. U srcu vam je tuga sto niste uspeli da ostvarite proslu vezu sa nekim koga ste jako voleli.

Vasa je tuga bila velika, a vase suze su tekle dugo.Sav bol  neuzvracene ljubavi, stvorio se u tugu i suze koje vas i dalje prate.  Vreme je da prihvatite sta je bilo, i da se pomirite.

Jos cete se smejati, jos cete voleti, samo pustite ono sto je bilo. Da biste ponovo bili srecni, morate da obrisete suze i da pocnete ponovo da zivite i disete.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI MALOG ANDELA BROJ 3

Vi koji ste izabrali malog andela pod rednim brojem tri, ocekujete uskoro iznenadjenje.

Vreme je da onaj korak mali ucinite bas vi. Trenutno ste u svadji sa partnerom, i vreme je da se malo i vi smilujete.On vas moli, izvinjava se, i trazi nacina da mu oprostite.

Pazite sta radite i sta cinite, i nemojte da se kockate sa srecom. Mali andjeo vam upozorava na molbu vaseg partnera da prihvatite njegovu ruku i da tako opet budete srecni.Vama za srecu ne treba mnogo, a dovoljno se biti samo da ne budete tvrdoglavi.

Ako uskoro ne popustite, partner ce da odustane. Ima svoj ponos i nece vas moliti vise. Zato da biste opet bili srecni, popustite i oprostite partneru!

Stranice: 1 2