Dok jednom zodijaku SRCE PUCA od TUGE, drugi ce UZIVATI u najvecoj LJUBAVNOJ SRECI do SADA!

Dok jednom zodijaku SRCE PUCA od TUGE, drugi ce UZIVATI u najvecoj LJUBAVNOJ SRECI do SADA!

21. srpnja 2023. 0 By Maja

JARAC

Kada je ljubav u pitanju vi cete biti prvi koji ce se boriti za srecu voljene osobe. Uvijek ste voljeli vaseg partnera, to je ona ljubav koja se desi jednom u zivotu i uvijek ostaje. Vase srce je ukrala osoba koja vas mnogo voli, i koja ce takodje za vas sve da ucini.

Sretni ste, ali za tu srecu ste se iskreno izborili. Naravno da kao i u svakoj vezi, pa tako i u vasoj postoje nesuglasice, ali vi uvijek pronadjete nacin da sve rijesite uz mnogo ljubavi i razumijevanja.

Pred vama je jedan period u kojem cete jos vise blistati od srece. Jedan vazan datum se blizi, a voljena osoba ce znati kako da vam pokaze koliko joj zaista znacite. Vi vec duze vrijeme imate jedan veliki san, ali niste uspjeli da ga ostvarite.

Nemate ni potrebe da vi to cinite, jer voljeno bice ce to uciniti za vas.

Pred vama je iznenadjenje vaseg zivota, i mada ste i do sada znali koliko ste voljeni, tek cete imati priliku da shvatite koliko zaista. Niko nece biti sretniji od vas jer ta zelja vama znaci mnogo.  Vas partner ce biti taj koji ce vam je ispuniti. Vi nikada niste trazili previse, samo iskrenu ljubav i to vas partner vrlo dobro zna da cijeni.

Njegova ljubav prema vama nema granice, jer za vas bi ucinio sve sto pozelite.

Vi cete u narednom periodu biti sretni kao nikada do sada jer pored ispunjena vase najvece zelje, mnogo vise ce vam znaciti taj dokaz ljubavi. Nema svako srecu da bude toliko voljen kao sto ste to vi. Vasa ljubavna sreca ce trajati jer oboje ste za nju mnogo do sada cinili.

Stranice: 1 2