Evo koji znaci ce do KRAJA LJETA saznati da ih voljena osoba VARA!

Evo koji znaci ce do KRAJA LJETA saznati da ih voljena osoba VARA!

21. srpnja 2023. 0 By Maja

 

Pred ovim znacima su velike ljubavne promjene koje ce im donijeti veliku tugu. Oni ce naime saznati da ljubav osobe koju oni najvise vole nije iskrena.

Sve ce da se promjeni jer pred njima je saznanje da ih partner ne voli, i da su svoje srce poklonili drugoj osobi. Sve se i njihovim zivotima mijenja jer desavanaja koja su pred njima donose samo slomljeno srce.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek nastojao da ostvari svoje snove i svoje planove sa voljenom osobom, i mnogo toga ste do sada postigli. Nije vam uvijek bilo lako, ali vi ste zeljeli da sacuvate ljubav koja vama znaci sve. Mnogo toga se je desavalo u vasoj vezi, ali vi u iskrenu ljubav nikad niste prestali da vjerujete. Mnogo ste se trudili da vasa sreca bude savrsena, jer vi ste zodijak koji za ljubav zivi. Sreca u vasoj vezi nije uvijek bila prisutna, ali vi ste se uvijek nadali da ce sve da bude onako kako ste to zajedno zeljeli. U vasem zivotu ne postoji niko drugi, jer vi ste vjerni i odani kao malo ko drugi. Mnogo volite svog partnera i niko ne moze da zamijeni ljubav koju vi smatrate savrsenom. Ljubavna sreca je vama uvijek bila na prvom mjestu, ali ta sreca vam do kraja ljeta okrece ledja.

Pred vama je naime saznanje da vam voljena osoba nije vjerna i da u njenom srcu za vas nazalost nema mjesta.

Sve ce da se promjeni jer vas ce izdati osoba koju volite najvise. Pred vama je velika tuga jer vi ste uvijek imali velike nade da cete sa voljenom osobom samo sretni biti. Ocekuju vas desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer pred vama su promjene koje vam samo veliku tugu donose. Sreca u ljubavi vam okrece ledja jer pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce kao niko do sada. Voljena osoba ce vas izdati i nista vise nece biti kao prije. Pred vama su promjene koje ce vam donijeti veliku tugu , ali vi ste zodijak koji ce uvijek vjerovati u iskrenu ljubav. Sreca vam mozda okrece ledja kada je ljubav u pitanju, ali vi cete nastojati da nastavite vjerovati u ljubav koja vama tako mnogo znaci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2