Do kraja meseca ovi znaci ce imati najvise LJUBAVNE SRECE!

Do kraja meseca ovi znaci ce imati najvise LJUBAVNE SRECE!

22. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ceka vas mnogo obaveza i vi im se morate posvetiti. Radno i marljivo, vreme je da pokazete da ste spremni da izvrsavate sve.I ne pomisljate da cete za svoj rad i odricanje da budete jako nagradjeni.Neko od nadredjenih, zaljubice se u vas.

 

BIK

Nista za sada znacajno, ali verujte da vam nesto tek sledi.Neko ce poceti da vam se priblizava i vreme je da se pitate zasto. Mozda je u pitaju samo malo simpatije, ili ce biti da je u pitanju ljubav koja tinja?

 

BLIZANCI

Od vas se partner nadao necemu, barem malom, ali niste mu ukazali cast! Bio bi zadovoljan malim  gestom paznje, mozda i beznacajne.  Mogli biste sada u znak izvinjenja  da mu  poklonite nesto simbolicno.

 

RAK

Nikako da vas udostoje  da ste posebni i da vam se barem priznaju vase velike zasluge.Od vas se ceka  da i dalje ostanete svoji i da se ne ponizavate vise. Tako cete naterati partnera da vam da izraz ljubavi i da se bar on pokrene u pravcu ljubavi.

 

LAV

Sledi vam velika ljubavna sreca, a njome ce vas castiti vas partner.Odavno vas voli ali nije imao prilike da vam se priblizi. Izmedju vas dvoje je sve dobro, ali okolnosti u vasoj vezi su lose. Dokoni ljudi cine spletke vasoj vezi.

 

DEVICA

Nemojte biti podlozni svojoj okolini i njenome misljenju.Kada vam dobro ide, svi bi da vas posvadjaju, pa cine svakakve zabrane i lazi. Samo budite uporni i pokazite da ste  protiv svih i da je vasa ljubav jaca od celika.Imacete ljubavne srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2