Ovi znaci su rodjeni da menjaju svet, a mesec JUL im  PRUZA NEVEROVATNE MOGUCNOSTI!

Ovi znaci su rodjeni da menjaju svet, a mesec JUL im PRUZA NEVEROVATNE MOGUCNOSTI!

22. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa  ljubav ce vas voditi svakakvim stazama, ali necete zeleti da skrenete, ni levo, ni desno. Vase srce ce da trazi i traga za onom pravom ljubavlju. Zelite da preokrenete svet kako biste bili i srecni i zadovoljni.

 

BIK

Vreme je da zakoracite u nova svitanja, i da okrenete list.Ako ste do sada bili razocarani, sada je vreme da trazite novu srecu i da verujete u nova jutra. Samo vase srce mora da zna sta trazi, sta zeli  i da ostane uporno.

 

BLIZANCI

Imali ste dodatnih problema, na sve svoje komplikacije. Sada je vreme da okrenetze jedan novoi list i da prekinete sve ono sto vam smeta. Vasa situacija vam ne dozvoljava da se  smete nervirati, ali i da se smete bas toliko opustiti.

 

RAK

Oprez je vase drugo ime, naravno poslije strpljenja i tuge zbog neostvarenih snova. Vi ste veliki sanjar, ali opet ste tako jaki, kao niko koga poznajete. Svoje snove ste duboko potisnuli, ali jos niste odustali od njih.

 

LAV

Neko vam se nada i zeli da budete bas onaj koji bi uradio i nemoguce stvari. Pokazite da znate da je vas partner jak. ali ne dozvolite da bude jaci od vas.Ono sto vam je obomu u  korist, cinite zajednickim i udruzenim snagama.

 

DEVICA

Sanjate jednu veliku ljubav, a ona nikako da vam se ostvari. Ono sto zelite, samo je u romanima, i vi ste izgleda mislili da je to kao u pricama. U sustini, ljubav  jeste, ali  verujte da je stvarnost drugacija, pa se morate boriti da bude lepsa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2