IZABERI RUZU i saznaj: Da li ste ZENA za CIJELI ZIVOT, ili te muskarci  zele ZA JEDNU NOC?

IZABERI RUZU i saznaj: Da li ste ZENA za CIJELI ZIVOT, ili te muskarci zele ZA JEDNU NOC?

23. srpnja 2023. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI RUZU BROJ DVA:

Osobe koje su izabrale ruzu broj dva, izabrale su ruzu crvene boje. lLJUBAV!

Vi ste od onih koje su vrlo diskretne u svakom trenutku i svakoj prilici.To govori i vase ponasanje i vase drzanje.  Govori to i izbor ruze crvene boje. Crveno je znak ljubavi, vatre, simbol goreceg plamena. Vrlo diskretno i jasno, cvrsto rijeseno u trenutku koji je sada. Ne juce, ni sutra. Taj trenutak je samo onaj koji se desava sada.

Kod vas nema skrivenih namjera, nema tajnih govora i mimike tijela. Kod vas nema poruka koje mora da odnese glasnik, niti onoga sto se vuce danima, traje ili ne traje.  Vi ste slobodna zena kojoj je zaljubljivanje jaca strana. Zivot primate i zivite samo danas.  Imate slobodu misljenja, pa vas smatraju za avanturistkinju.

Vase je zivotno pravilo da uzmete sve sto vam zivot pruza. Tako i vladate. Onog ko vam se svidja volite nocas  i sutra. Za vas prekosutra ne postoji. Vi ste kao leptir, idete sa cvijeta na cvijet.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI RUZU BROJ TRI:

Osobe koje su izabrale ruzu broj tri, izabrale su ruzu bijele boje. NJEZNOST!

To je vasa glavna osobina, ali nije jedina dobra. Vi ste izuzetne i rijetke osobe. Izuzetne po duhovnoj ljepoti, koju cini vasa njezna i cista dusa. Osoba kao vi nema puno. Ima ih samo manji broj nazalost. Ali onoliko koliko vas ima, vrijedite za duplo vise od onih kojih je previse.

vi ste dobrice po prirodi, njezne i sramezljive osobe. Vrlo ste pouzdane, pozrtvovane i iskrene. Cak i kada znate da prema zlobnima ne treba biti dobar. I ako znate da prema lazovu  ne treba biti iskren. Volite sve oko sebe, i ljude i prirodu.  Zaljubljenik ste doma , lijepo opremljene kuce u prirodi, okruzene cvijecem i zelenilom. Odato ste porodici, vrijedni ste na radnom polju, a drustvo i okolina vas jako cijene.

Muskarci vas vole i ceznu za vama. Svakom od njih je potrebnija vasa njeznost, nego necija ljubav koja traje kratko.

Samo vas oni najbolji i najposteniji i vjerni zasluzuju. A vi kada zavolite, volite cijeli zivot.

Stranice: 1 2